Anssems aanhangwagens met voorrek

Voor veilig transport

Meer bindmogelijkheden
Volbad gegalvaniseerd staal
Meer veiligheid
ASX plateauwagen met voorrekAnssems bakwagen tandemas geremdAnssems KSX kipper voorrek vlakzeilAnssems kipper KLT tandemas met voorrekASX plateauwagen met voorrekAnssems BSX Go-Getter bakwagenAnssems BSX bakwagen tandemAnssems GT-R enkelas ongeremd

Een aanhangwagen met voorrek verhoogt het comfort.

Een aanhangwagen met voorrek verhoogt het comfort en veiligheid. Bij het plaatsen van een hoge lading heeft u meer bindmogelijkheden en het voorrek beschermt de lading. De originele Anssems voorrekken (ook wel koprek genoemd) zijn van hoge kwaliteit en volbad gegalvaniseerd. Een PLT of KLT voorrek heeft 2 dwarsliggers bij een hoogte van 75 cm. De ASX, KSX, KSX Go-Getter, PSX, PSX Go-Getter voorreken hebben 3 dwarsliggers bij een hoogte van 80 cm. De BSX, BSX Go-Getter en GT-R zijn standaard voorzien van een voorrek. Voor de MSX, MSX Go-Getter en MXS-Basic is er een Medax voorrek leverbaar van 80 cm hoog.

Voorrek voordelen

  • De lading is tijdens het remmen beter beschermd.
  • Reservewiel aan voorrek monteren.
  • Een hoge lading tegen het voorrek vastzetten.
  • Lange materialen, zoals hout of buizen, op het voorrek plaatsen.
  • Meer mogelijkheden voor vastzetten spanbanden.
  • Een Anssems voorrek komt uit eigen fabriek en is van hoge kwaliteit.

Anssems voorrek kopen

Een origineel Anssems voorrek is eenvoudig te monteren en alle materialen die daarvoor nodig zijn worden meegeleverd. Een Anssems dealer kan voor u ook het voorrek monteren.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires. Hier leest u ook welk voorrek er beschikbaar is.