PSX Plateauwagens

Voor de professionele gebruiker

Royale standaarduitrusting
IJzersterk chassis
Neerklapbare borden
Anssems plateauwagen PSX tandemasAnssems plateauwagen PSX enkelmasAnssems plateauwagen PSX tandemas met huifAnssems plateauwagen PSX tandemas met voorrekAnssems plateauwagen PSX tandemas met loofrekkenAnssems plateauwagen PSX tandemas met opzetborden

Optimale vloerondersteuning

De lengte- en breedteliggers in het PSX chassis zorgen voor een optimale laadvloerondersteuning.

Anssems PSX chassis
Anssems PSX neuswiel

Sterk neuswiel

Aan de doorlopende dissel van kokerprofiel is het neuswiel bevestigd. Dit neuswiel laat zich vlot en soepel bedienen.

Achterbord

Het PSX achterbord heeft uitschuifkokers ter ondersteuning. Het bord komt op gelijke hoogte met de laadvloer.

Anssems PSX uittrekkokers
Anssems PSX remmen

PSX remsysteem

Vanaf de 2000 kilogram is de PSX voorzien van een A-kwaliteit oplooprem die beide assen actief remt. Ook een geremde enkelasser is voorzien van een A-kwaliteit oplooprem.

Laden en lossen

Met de PSX kunt u schadevrij laden of lossen want de aluminium borden openen 180° tot onder de laadvloer. Een heftruck kan heel de laadvloer bereiken.

Anssems PSX laden lossen

Gratis PSX-brochure

De Anssems PSX-brochure geeft een compleet overzicht van alle PSX modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties. Ontvang de gratis brochure.

PSX voor intensief gebruik

Anssems aanhangwagens kent de wensen en eisen van de professionele gebruiker. Speciaal daarvoor ontwikkelde Anssems de PSX plateauwagen serie met maar liefst 9 verschillende modellen met oplooprem en een zeer royale standaarduitrusting. De zij- en achterborden klappen volledig tot onder de laadvloer weg. Ideaal tijdens het laden en lossen met een heftruck.  De lange dissel zorgt voor optimale wendbaarheid tijdens het manouvreren. Vanaf 2000 kg. is de PSX uitgevoerd met een tandemas. Ook de geremde enkelasser heeft een A kwaliteit oplooprem. Ontvang de PSX brochure hier.

Robuust en duurzaam

De Anssems PSX aanhangwagen, met de wielen onder de laadbak, beschikt over een ijzersterk gegalvaniseerd chassis van staal. De lengte- en breedteliggers in dit chassis zorgen voor een optimale laadvloerondersteuning. De aluminium borden zijn voorzien van een bindrail en spansluitingen. De multiplex laadvloer, verlichting, neuswiel, assen, koppeling en oplooprem zijn allemaal van A-kwaliteit. Een volledig vlakke laadvloer kan gecreëerd worden omdat de aluminium borden rondom afneembaar zijn. Met een kleine handeling zijn ook de hoekrongen weg te halen.

De PSX accessoires

Anssems heeft ook uw transportoplossing. In eigen huis ontwikkelt en produceert Anssems zijn aanhangwagens tot in de kleinste details. Dit geldt ook voor de accessoires zoals bij de PSX plateauwagens. De PSX accessoires bieden talloze mogelijkheden om de aanhangwagen zo in te richten dat deze perfect aansluit bij de individuele wensen en behoeften van de gebruiker. Opzetborden of loofrekken voor meer volume, een huif om alles droog te transporteren of het sterke voorrek om de lading nog eenvoudiger vast te zetten, steunpoten, rijplaten en as-schokbrekers. Ze zijn eenvoudig te monteren zonder boren.