ASX Plateauwagens

Het beste van 2 werelden

Rijplaten in geïntegreerde rijplaathouders
Neerklapbare borden
Sterk chassis
Anssems ASX plateauwagenAnssems ASX tandemAnssesem ASX met huifAnssems ASX tandemAnssems ASX plateauwagenAnssems ASX met loofrekkenAnssems ASX met opzetbordenAnssems ASX met voorrek

Laden en lossen

De aluminium zijborden klappen volledig tot onder de laadvloer. Dit voorkomt schade tijdens het laden en lossen met de heftruck.

Anssems ASX lossen met heftruck
Anssems ASX rijplaten in cassette

ASX stalen rijplaten

Voor het op- en afrijden van een voertuig gebruik u de stalen rijplaten die zijn opgeborgen in de geïntegreerde rijplaathouders onder de ASX laadvloer.

Laadvloer

Het ASX chassis is voorzien van lengte- en breedteliggers voor een maximale laadvloerondersteuning.

Anssems ASX laadvloer constructie
Anssems ASX dissel en neuswiel

Dissel en neuswiel

De lange ASX dissel van kokerprofiel maakt manoeuvreren prettig. Het sterke neerklapbaar neuswiel laat zich vlot en soepel bedienen.

Vaste bindogen

De laadvloer van de Anssems ASX is voorzien van 8 vaste bindogen die u kunt uittrekken om de lading vast te zetten.

Gratis ASX brochure

De Anssems ASX-brochure geeft een compleet overzicht van alle ASX modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Plateauwagen met rijplaten

ASX plateauwagens, het beste van twee werelden. Een ijzersterke plateauwagen mét stalen rijplaten, opgeborgen in geïntegreerde rijplaathouders onder de laadvloer, dat is de Anssems ASX. De zijborden klappen volledig weg tot onder de laadvloer. Dit voorkomt schade tijdens het laden en lossen met de heftruck. ASX plateauwagens, het beste van twee werelden. Een ijzersterke plateauwagen mét stalen rijplaten, opgeborgen in geïntegreerde rijplaathouders onder de laadvloer, dat is de Anssems ASX. De zijborden klappen volledig weg tot onder de laadvloer. Dit voorkomt schade tijdens het laden en lossen met de heftruck.

Duurzaam en sterk

Het volbad verzinkte chassis (met vier langsliggers) ondersteunt de laadvloer optimaal. De verlichting, assen, oplooprem en het neuswiel voldoen aan de hoge eisen die Anssems stelt op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. De aluminium borden en hoekrongen zijn door middel van een kleine handeling afneembaar. Zo ontstaat er snel een vlakke laadvloer voor maximaal gebruik. Ontvang de gratis Anssems ASX-brochure met kenmerken en modellen.

Meer mogelijk met de ASX

De ASX is nog breder inzetbaar door montage van accessoires. Bestel bijvoorbeeld een lier met liersteun, steunpoten, loofrekken, opzetborden, asschokbrekers, LED contourverlichting of een voorrek om het gebruikerscomfort te verhogen. Uw lading veilig afdekken? Monteer een huif of vlakzeil. Dankzij het geïntegreerde bindrail plaatst u eenvoudig de nethaken op de juiste positie. Informeer bij de Anssems-dealer voor de mogelijkheden.