BSX Bakwagens

De onverslijtbare aanhangwagen

Robuuste kwaliteit
Neerklapbaar voorbord
Vaste reling en voorrek
Anssems BSX bakwagen met vlakzeil tandemAnssems BSX bakwagen geremdAnssems BSX bakwagen tandem met huifAnssems BSX bakwagenAnssems BSX bakwagen tandemAnssems BSX bakwagenAnssems BSX bakwagen tandemAnssems BSX bakwagen met huifAnssems BSX bakwagen tandem

Roestvrij chassis

Aan de basis van de BSX aanhangwagens staat een extreem sterk chassis. Dit chassis, bestaande uit stalen profielen, is volbad gegalvaniseerd. Roestvorming is door deze behandeling onmogelijk en een lange levensduur is zo gegarandeerd!

Anssems BSX chassis
Anssems BSX neerklapbaar voorbord

Comfortabel laden

Het aluminium voorbord van de Anssems BSX is ook neerklapbaar en rust op de dissel. De mogelijkheid van het kunnen doorladen, als de lading wat langer is dan de laadbak, is een hoog gewaardeerde eigenschap van de Anssems BSX.

Geïntegreerde bindrail

In de wand van de BSX laadbak bevindt zich het geïntegreerde bindrail. Zo plaatst u snel en eenvoudig de nethaken of bindogen op elke gewenste positie voor het vlakzeil, huif of de spanbanden. De lading kan altijd veilig worden vastgezet.

Anssems BSX bindrail nethaken
Anssems BSX markeringsverlichting

Verlichting

De BSX beschikt over betrouwbare en duidelijke verlichting aan vier zijdes. Dankzij de voorverlichting, zijmarkeringsverlichting en heldere achter verlichting bent u altijd goed zichtbaar op de openbare weg ook tijdens het laden en lossen.

Achterbord ondersteuning

De Anssems BSX is standaard uitgerust met uittrekkokers voor het achterbord. Het achterbord kan zo op de zelfde hoogte als de laadvloer gefixeerd worden. De achterverlichting is dan altijd zichtbaar tijdens het laden of lossen. Overstekende lading* kan ook ingelegd worden. *overstekend lading is aan wettelijke regels gebonden, lees hier de belangrijkste regels.

Anssems BSX uittrekkokers

Gratis BSX-brochure

De Anssems BSX-brochure geeft een compleet overzicht van alle BSX modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Stabiele bakwagen

Bij een BSX bakwagen is de plaatsing van de wielen naast de laadbak, dit zorgt voor extra stabiliteit en dat merkt u aan het rijgedrag en tijdens het laden en lossen. Door deze wielpositie is de laadvloer van de BSX aanhanger laag. U kunt kiezen uit een BSX geremde of ongeremde uitvoeringen in de gewichtsklasse van 750 tot 2500 kg. De 2500 kilogram modellen zijn voorzien van een dubbele as (tandemas). Door geautomatiseerde productie is een hoge kwaliteit gegarandeerd.

Breed inzetbaar

De BSX aanhangwagen is aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als particuliere gebruiker. Het sterke chassis, voorzien van aluminium borden, maakt de aanhangwagen onderhoudsvriendelijk. De royale standaarduitrusting van Anssems zorgt voor optimaal gebruikerscomfort. De BSX is standaard uitgerust met: automatisch neerklapbaar neuswiel, A-kwaliteit assen en wielen, extra lange dissel, vaste reling en voorrek. Ontvang de BSX brochure.

Duurzaam

Anssems gebruikt uitsluitend A-kwaliteit onderdelen die veelal in eigen huis zijn bedacht en geproduceerd. De BSX is opgebouwd uit staal, aluminium en duurzaam (watervast) multiplex. Het Anssems BSX chassis is robot gelast uit stalen profielen. Dit chassis is volbad thermisch gegalvaniseerd. Dus zowel de buiten- als binnenzijde van alle profielen zijn hierdoor voorzien van een zinklaag. Roestvorming is zo uitgesloten en een lange levensduur is gegarandeerd.