KLT Achterwaartse kippers

Budgetvriendelijke kippers

Breed inzetbaar
Laag eigen gewicht
Handbediening
Anssems KLT kipperAnssems KLT kipperAnssems KLT 1as met opzetborden en vlakzeilAnssems KLT kipper tandemAnssems kippers KLT met voorrek

KLT Dissel

De gegalvaniseerde disselprofielen lopen door tot achterzijde laadbak wat de KLT tot een sterke aanhangwagen maakt.

Anssems KLT dissel
Anssems KLT kiep systeem

Kiepsysteem

De KLT is uitgevoerd met een hydraulisch kiepsysteem (tot 49°) dat vanaf de dissel met de hand is te bedienen.

Bindrail

De wanden zijn voorzien van een Anssems bindrail waar verplaatsbare nethaken in bevestigd kunnen worden. Handig voor bijvoorbeeld uw laadnet.

Anssems Bindrail met nethaken
Anssems bindhaken

Bindhaken

Aan de binnenzijde van de laadbak bevinden zich 8 bindhaken voor het vastzetten van een grotere lading.

Borden

De KLT zij- en achterborden zijn eenvoudig te openen en sluiten waardoor de laadvloer goed te bereiken is.

Anssems KLT borden

Gratis KLT-brochure

De Anssems KLT-brochure geeft een compleet overzicht van alle KLT modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Duurzaam en een laag eigen gewicht

De fabricage van staaldelen van het chassis van de Anssems KLT kipper gebeurt uiterst nauwkeuring met lasersnijders en lasrobots. De sterke laadvloer, welke ondersteund wordt door stalen profielen, is van watervast multiplex voorzien van antislipprofiel. Dankzij het unieke KLT-ontwerp blijft er veel laadvermogen over. De Anssems KLT kipper is verkrijgbaar als enkelasser of tandemasser.

Wendbaar en comfortabel

De Anssems KLT kipper is speciaal gemaakt voor het transport van bulkgoederen zoals haardhout, tuinafval of bouwmaterialen. De stabiele wegligging, de sterke constructie en de betrouwbare oplooprem garanderen de veiligheid tijdens het rijden met deze aanhangwagen. Dankzij de handpomp van de Anssems KLT kipper is achterwaarts kiepen geen probleem. Informeer naar de aantrekkelijke KLT prijzen bij de Anssems-dealer.

Meer laadvolume

Met de aluminium opzetborden van 30 cm verhoogt u het laadvolume en creëert u een laadbak van maar liefst 60 cm hoogte. Ook de opzetborden zijn voorzien van een bindrail voor bevestiging van een vlakzeil of laadnet. De Anssems KLT is verkrijgbaar met een baklengte van 251 of 305 cm. Bent u op zoek naar een aanhangwagen voorzien van een  enkel -of tandemas die ook een hydraulische kiepfunctie heeft? Dan is deze KLT een goede keuze.