GT-R bakwagens

Bakwagens voor volumetransport

Aluminium opbouw
Standaard vaste reling en voorrek
Onderhoudsvriendelijk
Anssems GT-R enkelas ongeremdAnssems GT-R tandem bakwagen ongeremdAnssems GT-R enkelas ongeremd met vlakzeilAnssems GT-R enkelasAnssems GT-R enkelas

Sterke basis

Het GT-R chassis met lange disselbenen is gegalvaniseerd, zeer stabiel en eenvoudig in onderhoud.

Anssems GT chassis
Anssems Bindrail met nethaken

Uniek bindrail

Dankzij het geïntegreerde bindrail in de wanden (binnen en buitenzijde) plaats u de nethaken op de ideale positie.

Spatschermen

De Anssems GT-R enkelas is uitgevoerd met kunststof spatschermen. De tandemas heeft stalen spatschermen.

Anssems GT-R stalen spatschermen
Anssems GT-R achterklep

Achterklep

De GT-R aluminium achterklep draait 180° open tot onder de laadvloer.

Oplooprem

Boven de 750 kilogram is de GT-R uitgevoerd met een A-kwaliteit oplooprem.

Anssems GT-R oplooprem

Gratis GT-R brochure

De Anssems GT-O / GT-R brochure geeft een compleet overzicht van alle GT-O en GT-R modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Doordachte bakwagens

Anssems GT-R is een doordacht aanhangwagen ontwerp wat licht maar sterk is. De doorlopende disselbenen met daarop de innovatieve aluminium opbouw maken de GT-R tot een uiterst stabiele en onderhoudsvriendelijke aanhanger. Alle GT bakwagenmodellen zijn uitgevoerd met vast voorrek en reling en een sterk neuswiel. De assen, verlichting, koppeling en oplooprem zijn van A-kwaliteit. De GT-R enkelas en tandemas zijn breed inzetbaar.

9 verschillende modellen

De Anssems GT-R start met een laadbaklengte van 151 cm en loopt op tot een lengte van 251 cm. U heeft de keuze uit 9 verschillende uitvoeringen. In de gewichtsklasse van 750 tot 1200 kg is de Anssems GT-R aanhangwagen voorzien van een oplooprem. Zoekt u een bakwagen voor volumetransport die laag is in onderhoud? Kies dan voor de Anssems GT-R bakwagen. Ontvang de gratis GT-R brochure hier.

GT-R met 1 of 2 assen

Of u nu een bakwagen enkelas wilt aanschaffen of een bakwagen tandemas? In de GT-R serie koopt u altijd een kwaliteits aanhanger met een hoge prestaties en aantrekkelijke prijs. De GT-R modellen met een enkele as tot 1200 kg. zijn leverbaar tot een baklengte van 251 cm. Er is ook de Anssems GT-R tandemas uitvoering met een laadbaklengte van 251 cm. Informeer bij uw Anssems dealer naar de mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.