PLT Plateauwagens

De plateauwagen voor elke klus

Licht maar sterk
Neerklapbare zij- en achterborden
Sterk chassis
Anssems PTL 1as ongeremdAnssems PTL 2as plateauwagen opzetbordenAnssems PTL 1as geremd plateauwagen

Goed bereikbare laadvloer

De sterke multiplex laadvloer is aan drie zijden goed bereikbaar omdat de aluminium borden volledig onder de laadvloer wegdraaien. De PLT heeft een vast voorbord.

Anssems PLT laadvloer
Anssems PLT neuswiel

Sterk neuswiel

Aan de doorlopende dissel van kokerprofiel is het neuswiel bevestigd. Dit neuswiel laat zich vlot en soepel bedienen.

Bindogen

De Anssems PLT plateauwagen is uitgerust met 8 bindogen aan de binnenzijde van de laadbak.

Anssems bindhaken
Anssems GT-O bindhaken

Bindrail

Plaats de nethaken op de ideale positie in het geïntegreerde bindrail in de aluminium wanden.

Gratis PLT-brochure

De Anssems PLT-brochure geeft een compleet overzicht van alle PLT modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

PLT plateauwagens

En Anssems PLT plateauwagen biedt alles wat je van een aanhanger mag verwachten, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ideaal voor de prijsbewuste gebruiker die regelmatig zijn aanhangwagen wil inzetten. De PLT plateauwagen is leverbaar met een enkel as of tandemas, in geremde of ongeremde uitvoering. Het is opgebouwd uit gegalvaniseerd staal, aluminium en heeft een multiplex laadvloer. Informeer bij de Anssems-dealer voor de mogelijkheden, aantrekkelijke prijzen en accessoires.

Breed inzetbare aanhangwagen

De PLT plateauwagen van Anssems wordt veel ingezet bij volumetransport in de agrarische sector en tuinbouw. Ook veel thuisgebruikers en kleine zelfstandigen ontdekken het voordeel van de PLT. De lichte maar sterke roestvrije constructie, het grote laadoppervlakte, de ruime accessoireslijst en de aantrekkelijke prijs vallen direct op. Zoekt u een breed inzetbare plateauwagen in de klasse van 750 tot 1350 kg.? Met maar liefst 8 verschillende modellen is er altijd een PLT plateauwagen die precies aansluit bij uw wensen. Bekijk dan alle eigenschappen en voordelen in de gratis PLT brochure.

Duurzaam en sterk

Anssems gebruik uitsluitend A-kwaliteit onderdelen. Veel van de onderdelen zijn in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Dit geeft Anssems alle ruimte om met de beste transportoplossing te komen zonder afhankelijk te zijn van derden. De Anssems PLT is opgebouwd uit staal, aluminium en duurzaam (watervast) multiplex. Alle PLT modellen zijn voorzien van de geïntegreerde bindrail. Hierin bevestigt u de nethaken op elke gewenste positie. Anssems heeft aan alles gedacht.