MSX multitransporters

Dé ideale voertuigtransporter

Multi-inzetbaar
Voor intensief gebruik
Aluminium vloer
Anssems MSX mulitransporterAnssems multitransporter MSX tandemas met lier

Sterk chassis

Het uiterst stabiel MSX chassis geeft een optimale vloerondersteuning voor de aluminium laadvloer.

Anssems MSX chassis
Anssems MSX rijplaathouders

Rijplaathouders

Standaard is de Anssems MSX voorzien van rijplaten die in de cassette onder de laadvloer opgeborgen zijn.

Slimme MSX lier

De in lengte verstelbare MSX lier is ook kantelbaar als deze niet boven de laadvloer uit mag komen.

Anssems MSX verstelbare lier
Anssems MSX bindgaten

Volop bindmogelijkheden

De MSX beschikt over vele uitsparingen voor bindmogelijkheid om een voertuig vast te zetten.

Gratis MSX-brochure

De Anssems MSX-brochure geeft een compleet overzicht van alle MSX modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties. Ontvang de gratis brochure.

Breed inzetbare voertuigtransporter

Op de Anssems MSX multitransporter met tandemas vervoert u veilig grasmaaiers, kleine graafmachines, mini shofels of auto’s tot een gewicht van 2880 kg. De MSX is uitgerust met een aluminium vloer van 405×200 cm, rijplaten met opbergsysteem en tal van bindmogelijkheden. De MSX 3000 en MSX 3500 modellen zijn standaard voorzien van een lier welke links en rechts te gebruiken is. Ook is deze lier neerklapbaar, handig tijdens het doorrijden. De Anssems MSX heeft alles wat je mag verwachten van een professionele multitransporter tot 3500 kg.

 

Anssems kwaliteit

De MSX multitransporters zijn voorzien van een robuust, stalen (robot gelast) chassis  wat volbad thermisch gegalvaniseerd is. Dit chassis biedt een optimale vloerondersteuning voor de aluminium vloer. De MSX heeft een zeer lage laadvloer en daardoor een kleine oprijhoek. Zo kunnen vrijwel alle typen voertuigen worden vervoerd. De meegeleverde rijplaten worden opgeborgen in de cassettes onder de laadvloer zodat ze altijd direct beschikbaar zijn. De MSX is 100% houtvrij, uitgevoerd met heldere verlichting rondom, een oplooprem en een neerklapbaar neuswiel.

MSX accessoires

Er zijn veel mogelijkheden met de Anssems MSX aanhangwagen voor voertuigtransport. Dankzij de ruime keuze aan accessoires zoals de wielstops in combinatie met de (Easyfix) spanbandenset. U zekert een voertuig veilig en snel. Met de Anssems MSX opzetborden van 36 cm hoog ontstaan er nog meer transportmogelijkheden. De steunpoten die in een handomdraai zijn uit te zetten zorgen voor stabiliteit tijden het  op -en afrijden. Montage van de steunpoten kan direct zonder te boren want Anssems heeft overal aan gedacht. Ontvang de MSX brochure.