MSX multitransporters

Dé ideale voertuigtransporter

Multi-inzetbaar
Voor intensief gebruik
Gesloten vloer
Anssems MSX multitransporterAnssems MSX 3500MSX met voorrek en opzetbordenAnssems MSX multitransporterAnssems MSX Easyfix

Sterk chassis

Het uiterst stabiel MSX chassis geeft een optimale vloerondersteuning voor de gesloten laadvloer. De MSX  beschikt over een aluminium vloer voorzien van antislipprofiel. De MSX is 100% houtvrij.

Anssems MSX chassis
Anssems MSX rijplaathouders

Rijplaathouders

Standaard is de Anssems MSX voorzien van stalen rijplaten (250 cm) die in de cassette onder de laadvloer opgeborgen zijn.

Slimme MSX lier

De in lengte verstelbare MSX lier is ook kantelbaar als deze niet boven de laadvloer uit mag komen. De Lier is verkrijgbaar als accessoire.

Anssems MSX verstelbare lier
Anssems MSX bindgaten

Volop bindmogelijkheden

De MSX beschikt over vele uitsparingen voor bindmogelijkheid om een voertuig vast te zetten.

Gratis MSX-brochure

De Anssems MSX-brochure geeft een compleet overzicht van alle MSX en MSX-Basic modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Breed inzetbare voertuigtransporter

Op de Anssems MSX multitransporter met tandemas vervoert u veilig grasmaaiers, kleine graafmachines, mini shofels of auto’s tot een gewicht van 2880 kg. De MSX is uitgerust met een gesloten vloer van 405×200 cm, rijplaten met opbergsysteem en tal van bindmogelijkheden. De MSX 3000 en MSX 3500 modellen zijn standaard voorzien van een aluminium vloer. De MSX-Basic beschikt over een multiplex laadvloer. De Anssems MSX heeft alles wat je mag verwachten van een professionele multitransporter tot 3500 kg.

Anssems kwaliteit

De MSX multitransporters zijn voorzien van een robuust, stalen (robot gelast) chassis  wat volbad thermisch gegalvaniseerd is. Dit chassis biedt een optimale vloerondersteuning voor de multiplex of aluminium vloer. De MSX heeft een zeer lage laadvloer en daardoor een kleine oprijhoek. Zo kunnen vrijwel alle typen voertuigen worden vervoerd. De meegeleverde stalen rijplaten worden opgeborgen in de cassettes onder de laadvloer zodat ze altijd direct beschikbaar zijn. De MSX is uitgevoerd met heldere verlichting rondom, een oplooprem en een neerklapbaar neuswiel.

MSX accessoires

Er zijn veel mogelijkheden met de Anssems MSX aanhangwagen voor voertuigtransport. Bekijk de ruime keuze aan accessoires zoals de verstelbare lier met liersteun en de wielstops in combinatie met de (Easyfix) spanbandenset. U zekert een voertuig veilig en snel. Met de Anssems MSX opzetborden van 36 cm hoog ontstaan er nog meer transportmogelijkheden. De steunpoten die in een handomdraai zijn uit te zetten zorgen voor stabiliteit tijden het  op -en afrijden. Montage van de steunpoten kan direct zonder te boren want Anssems heeft overal aan gedacht. Ontvang de MSX brochure.