Van design tot fabricage

Alle Anssems aanhangwagens worden in huis geproduceerd, van de eerste ideeën tot en met het complete eindproduct. De Anssems specialisten waarborgen de kwaliteit. Vakmensen die beschikken over een jarenlange ervaring binnen de aanhangwagen bouw. Bekijk de film en zie hoe Anssems zijn aanhangwagens maakt.

Eigen ontwikkeling

De Anssems-groep beschikt over een eigen Research & Development afdeling. In een digitale 3D omgeving bedenkt Anssems de beste transportoplossingen tot in de kleinste details. Tijdens het ontwerpproces wordt al rekening gehouden met de mogelijkheden die het machinepark te bieden heeft. Dit resulteert in een perfecte afgewerkte aanhangwagen.

Fabricage

Op verschillende productielocaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk worden de aanhangwagens van Anssems geproduceerd. Door het gebruik van moderne machines zoals lasersnijders en lasrobots garandeert Anssems een constante en hoge kwaliteit. Op moderne productielijnen worden alle aanhangwagens seriematig geassembleerd en gecontroleerd door de vakmensen van Anssems.

Waar koopt u een Anssems aanhangwagen?

Een Anssems aanhangwagen koopt u bij de Anssems-dealer in uw regio. Bent u op zoek naar één van onze aanhangwagens? Anssems kan u in contact brengen met een lokale Anssems dealer die het type aanhangwagen waarnaar u op zoek bent op voorraad heeft. Vind een Anssems dealer.