Van design tot fabricage

Het complete proces van design tot en met fabricage is bij Anssems in eigen beheer. Dit resulteert in een constante hoge kwaliteit en een efficiënte productie. Zo kan Anssems zijn aanhangwagens tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Eigen ontwikkeling

De Anssems-groep beschikt over een eigen Research and Development afdeling. In een digitale 3D omgeving bedenkt Anssems de beste transportoplossingen tot in de kleinste details. Tijdens het ontwerpproces wordt al rekening gehouden met de mogelijkheden die het machinepark te bieden heeft. Dit resulteert in een perfecte afwerking van elke aanhangwagen.

Anssems operator
Anssems robot

Fabricage

Op verschillende productielocaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk worden de aanhangwagens van Anssems geproduceerd. Door het gebruik van moderne machines zoals lasersnijders en lasrobots garandeert Anssems een constante en hoge kwaliteit. Op moderne productielijnen worden alle aanhangwagens seriematig geassembleerd en gecontroleerd door de vakmensen van Anssems.

Waar koopt u een Anssems aanhangwagen?

Een Anssems aanhangwagen koopt u bij de Anssems-dealer in uw regio. Anssems beschikt over een eigen expeditieafdeling en wagenpark voor het bevoorraden van zijn dealers. Alle aanhangwagens zijn uit voorraad leverbaar, zo kan Anssems snel inspelen op de vraag in de markt.

Bent u op zoek naar één van onze aanhangwagens? Anssems kan u in contact brengen met een lokale Anssems dealer die het type aanhangwagen waarnaar u op zoek bent op voorraad heeft. Vind een Anssems dealer.