Alle merken
op een rij

De sterke merken van de Anssems-groep

Anssems Aanhangwagens BV is een van de bedrijven binnen de Anssems-groep. Betrouwbare, veilige en compleet uitgeruste aanhangwagens tegen een aantrekkelijke prijs. Dat is de reputatie die de Anssems-groep in de loop van de jaren heeft opgebouwd. Tot de Anssems-groep behoren onderstaande merken.

Anssems

Het merk Anssems biedt transportoplossingen voor algemeen en intensief gebruik. Zowel particulieren als bedrijven weten hun weg te vinden naar dit merk. Anssems is een toegankelijk merk met een brede gebruikersgroep! Lees hier meer over Anssems.

Merk Anssems aanhangwagens
Merk Hulco

Hulco

Hulco Trailers produceert exclusief voor de professionele gebruiker. De Hulco aanhangwagens en transporters voldoen aan de hoogste eisen voor zeer intensief gebruikt. Dagelijks vertrouwen vele professionals op de kwaliteit van Hulco. Ga naar de website van Hulco Trailers.

Alle aanhangwagens

Wat u ook wenst te vervoeren, Anssems heeft met meer dan 140 verschillende modellen altijd de ideale transportoplossing. Alle aanhangwagens kunnen nog uitgebreid worden met de Anssems accessoires voor nog meer maatwerk. Bekijk alle aanhangwagens hier.

Alle Anssems aanhangwagens