Al 45 jaar passie voor A-kwaliteit aanhangwagens

Het jaar 2022 is voor Anssems een bijzonder jaar. In 1977 bracht de familie Anssems haar eerste aanhangwagen op de markt. Nu, 45 jaar later, is Anssems uitgegroeid tot een sterk Europees merk en staat Anssems te boek als een aanhangwagen fabrikant met een passie voor A-kwaliteit.
Anssems ontwikkelt en produceert breed inzetbare aanhangwagens. Alle aanhangwagens zijn duurzaam en voorzien van een royale standaarduitvoering. Bovendien is er een ruime keuze uit originele Anssems accessoires.

Anssems heeft een groot aanbod aan transportoplossingen; van de veelgebruikte bakwagens tot kippers, van paardentrailers tot autoambulances, van gesloten wagens voor bagage en kwetsbare goederen tot plateauwagens. Alle Anssems aanhangwagenonderdelen worden met hoge precisie gemaakt, al 45 jaar lang.

Eigen ontwerp

Vanaf de digitale tekentafel bedenkt Anssems zijn aanhangwagens. Al tijdens de ontwerpfase is nagedacht over het productieproces om zo de constante hoge kwaliteit te waarborgen. Meer over design en fabricage…

Familiewaarden

Anssems is een echt familiebedrijf. Zelfs met verschillende fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk weet Anssems zijn familiewaarden, zoals de no-nonsens aanpak, vast te houden. De beste ideeën zijn ontstaan aan de Anssems keukentafel. Meer over familiewaarden…

Betrouwbaar

Kiest u voor Anssems, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Na het productieproces wordt elke aanhangwagen onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. De materiaalkeuze, afwerking en A-kwaliteit onderdelen resulteren in een sterke Anssems aanhangwagen die gemaakt is voor intensieve belasting. Informeer bij de Anssems-dealer naar alle mogelijkheden.

Productie

Alle Anssems fabrieken werken volgens de zelfde productiemethode. Slimme logistiek, automatisering en de modernste inzichten garanderen de hoge output in kwaliteit. Meer over techniek…

Gratis brochures

Anssems heeft van elke type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires. Kies uw gratis brochure.

Naar brochures

Keuze hulp

Met de aanhangwagen-selector
vindt u snel de ideale aanhangwagen
welke helemaal aansluit bij uw wensen.

Naar de selector