Betrouwbare aanhangwagens voor elke klus

Onze aanhangwagens heb je ongetwijfeld al eens gezien. We zijn er al sinds 1977 en als het zwaar wordt, dan staan we achter je. Anssems maakt aanhangwagens van hoge kwaliteit, voor elke klus. Voor je werk of thuis, voor je hobby of vakantie. Anssems heeft altijd de beste transportoplossing. Als je ons eenmaal kent, dan zijn we overal.


Transport innovatie

Anssems is een beetje eigenwijs. We bepalen onze eigen richting, omdat we graag voorop lopen in kwaliteit, design en functionaliteit. Dit schreeuwen we niet van de daken, dat laten we over aan onze gebruikers. Wij focussen ons elke dag op de aanhangwagens en zorgen dat deze van feilloze kwaliteit zijn. Van de kleinste onderdelen tot en met de accessoires.

Anssems KSX kipper
Anssems PSX plateauwagen

Gebruikerscomfort

Anssems ontwerpt en produceert alles zelf in de Anssems fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Over elk detail is nagedacht. We zijn gedreven door kwaliteit en produceren naar de hoogste eisen. Maar gebruikerscomfort en veiligheid staan op nummer één. Je hebt minder aan je hoofd als je veilig en intuïtief kan werken.

Uiterst secuur

Het moderne machinepark werkt uiterst secuur en zorgt voor een constante hoge kwaliteit.
Het zeer vakkundige Anssems team controleert het resultaat en zorgt voor een perfecte afwerking.

Zo komt een Anssems aanhangwagen tot leven.

Vakkundige assemblage

Standaard rijk uitgeruste aanhangwagens

Onze eigen transportvloot levert direct aan de Europese Anssems dealers vanuit onze voorraad. Partners, in jouw buurt, die onze visie delen zodat ook jij onze standaard rijk uitgeruste modellen op de juiste manier kan ervaren, kopen en meenemen. Van schaftwagen tot gesloten wagen. Van autotransporter tot bakwagen. Elk model, uit te breiden met veel accessoires voor al je persoonlijke wensen. Er is voor iedereen een passende Anssems aanhangwagen met ’n eerlijk prijskaartje zoals:

Anssems. Altijd achter je.

Volg ons

Anssems en Hulco

Anssems Aanhangwagens BV is onderdeel van de  Anssems-groep die de merken Anssems en Hulco op de markt brengt.

Familiewaarden

Anssems is een familiebedrijf wat klein is gestart maar ondanks de groei haar familiewaarden heeft behouden. Anssems helpt u ook graag op weg met aanhangwagen tips.

Design en fabricage

Van design tot fabricage, Anssems heeft alles in huis en ontwikkelt haar aanhangwagens van eerste idee tot de assemblage met moderne technieken en vakmanschap.