Anssems,
een sterke
Europese
speler

De Anssems-groep

De Anssems-groep ontwikkelt en produceert aanhangwagens onder de merken Anssems en Hulco. Dit familiebedrijf is uitgegroeid tot een sterke Europese speler met productielocaties in Nederland, Frankrijk en Duitsland. De Anssems-groep is eigenaar van 12 showrooms in Duitsland voor product presentatie en distributie. Bekijk hier het Hulco merk met transportoplossingen voor de professionele markt.

Aanpak

De Anssems-groep heeft een duidelijk doel; duurzame transportoplossingen produceren van hoogwaardige kwaliteit. De merken Anssems en Hulco zijn hierdoor een begrip in de markt.

Anssems bakwagens met huif
Anssems fabriek DE

Op verschillende productielocaties worden de aanhangwagens, schaftwagens en paardentrailers geproduceerd. Bij elke fabriek wordt volgens dezelfde methode gewerkt. Het volledige proces van ontwerp, productie en levering aan de Anssems dealers is in eigen handen.

Breed assortiment

De Anssems-groep heeft een breed assortiment transportoplossingen voor iedere gebruiker. Of u nu op zoek bent naar een; bakwagen, plateauwagen, autotransporter, mulitransporter, machinetransporter, kipper, bagagewagen, gesloten wagen, schaftwagen of paardentrailer. Bekijk hier alle aanhangwagens.