MSX-Basic Multitransporters

voertuigtransporter en autoambulance

Voor intensief gebruik
incl. Stalen rijplaten
Multi-inzetbaar
Anssems MSX multitransporterAnssems MSX 2700Anssems MSX-Basic wielstops en easyfix spanbandensetMSX-Basic met voorrek en opzetborden

Sterk chassis

Het uiterst stabiel MSX-Basic chassis geeft een optimale ondersteuning  voor de laadvloer. De MSX-Basic is uitgevoerd met een watervaste multiplex laadvloer uit een stuk voorzien van antislip profiel.

MSX Basic laadvloer

Rijplaathouders

De Anssems MSX-Basic is voorzien van stalen rijplaten met een lengte van 250 cm die in de cassette onder de laadvloer opgeborgen zijn. U heeft de rijplaten dus altijd binnen handbereik.

MSX lier

De MSX lier is een veel gekozen accessoire. Deze lier is in lengte verstelbaar en kan ook in een platte positie gebruikt worden als deze niet boven de laadvloer uit mag komen.

MSX-Basic bindmogelijkheden

Veel bindmogelijkheden

De MSX-Basic beschikt over vele uitsparingen aan de lange zijde voor het vastzetten van een voertuig. Vier vaste bindogen zijn op de hoeken bevestigd. Op de laadvloer kunt u de wielstops (verkrijgbaar als accessoire) op de gewenste positie vastklikken. Deze Anssems wielstops zijn uitgerust met bindmogelijkheden.

Gratis MSX-brochure

De Anssems MSX-brochure geeft een compleet overzicht van alle MSX-Basic en MSX modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Breed inzetbare voertuigtransporter

Op de Anssems MSX-Basic multitransporter met tandemas vervoert u veilig grasmaaiers, kleine graafmachines, mini shofels of auto’s tot een gewicht van 2180 kg. De MSX-Basis is uitgerust met een gesloten vloer van 405×200 cm, rijplaten met opbergsysteem en tal van bindmogelijkheden. De MSX-Basic beschikt over een watervaste multiplex laadvloer met antislip profiel. De Anssems MSX-Basis heeft alles wat je mag verwachten van een professionele multitransporter.

Anssems kwaliteit

De MSX-Basic multitransporters zijn voorzien van een robuust, stalen (robot gelast) chassis  wat volbad thermisch gegalvaniseerd is. Dit chassis biedt een optimale vloerondersteuning voor de multiplex vloer. De MSX-Basic heeft een zeer lage laadvloerhoogte en daardoor een kleine oprijhoek. Zo kunnen vrijwel alle typen voertuigen worden vervoerd. De meegeleverde stalen rijplaten zijn opgeborgen in de cassettes onder de laadvloer zodat deze altijd direct beschikbaar zijn. De MSX-Basic is uitgevoerd met heldere verlichting rondom, een oplooprem en een neerklapbaar neuswiel.

MSX-Basic accessoires

Er zijn veel mogelijkheden met de Anssems MSX-Basic aanhangwagen voor voertuigtransport. Bekijk de ruime keuze aan accessoires zoals de verstelbare lier met liersteun. U zekert een voertuig veilig en snel met de wielstops in combinatie met de Easyfix spanbandenset. De Anssems alumilium opzetborden van 36 cm hoog geeft de MSX-Basic nog meer transportmogelijkheden. De steunpoten die in een handomdraai zijn uit te zetten zorgen voor stabiliteit tijden het  op -en afrijden. Montage van de steunpoten kan direct zonder te boren want Anssems heeft overal aan gedacht. Bekijk de MSX brochure.