KSX Driezijdige kippers

Robuuste kippers met klasse

Driezijdige kiepfunctie
100% houtvrij
Eigen krachtige accu
Anssems KSX kipperAnssems KSX kipperAnssems KSX kipper loofrekkenAnssems KSX Driezijdige kipper 355Anssems KSX kipperAnssems KSX kipper met opzetborden (70 cm) en vlakzeilAnssems KSX kipper opzetbordenAnssems KSX kipperAnssems KSX kipper voorrek vlakzeilAnssems KSX-H driezijdige kipperAnssems KSX-H driezijdige kipperAnssems KSX-H driezijdige kipperAnssems KSX-H driezijdige kipperAnssems KSX-H driezijdige kipper

Sterke vloer

De Anssems KSX kipper heeft een robuuste vloerondersteuning d.m.v. kokerprofielen en is 100% houtvrij.

Anssems KSX laadvloer
Anssems KSX rijplaatcassete

Rijplaathouders

Standaard zijn de Anssems KSX kipper modellen voorzien van geïntegreerde rijplaathouders. (rijplaten zijn optioneel)

Borden

Schadevrij laden en lossen dankzij de KSX aluminium borden die openen tot onder de laadvloer.

Anssems KSX borden
Anssems KSX afstandsbediening

Afstandsbediening

Met de afneembare afstandsbediening, bij de elektrische uitvoering, heeft u altijd goed overzicht tijdens het storten van de lading. Kiest u voor de KSX-H dan bedient u de kiepfunctie met de hydraulische handpomp vanaf de dissel.

Spansluiting

De Anssems KSX borden zijn rondom voorzien van spansluitingen van A-kwaliteit.

Anssems KSX spansluiting
Anssems KSX bindogen

Lading vastzetten

Lading vastzetten met de 8 bindogen op de laadvloer of met de verplaatsbare nethaken in het bindrail.

Gratis KSX-brochure

De Anssems KSX-brochure geeft een overzicht van alle KSX kenmerken, accessoires en technische gegevens per model.

A-klasse kippers

De Anssems KSX kippers met tandemas hebben een driezijdige kiepfunctie die tot een hoek van 49° kan kiepen. Het is een kipper voor intensief gebruik en maximale belasting. De Anssems KSX heeft een robot gelast chassis wat volbad gegalvaniseerd is om roest te voorkomen. De lange v-dissel met zijn lengte van 145 cm is zeer stabiel en maakt de KSX goed manoeuvreerbaar. De stalen laadvloer rust op vele langsliggers voor extreem goede ondersteuning. De KSX kippers zijn 100% houtvrij en hebben een zeer lange levensduur.

Royale standaard uitvoering

Met de ingebouwde krachtige accu en de bijgeleverde acculader kunt u altijd gebruikmaken van de kiepfunctie. Dankzij de afstandsbediening heeft u goed overzicht tijdens het lossen. De Anssems KSX kipper met dubbele as heeft een veiligheidssteun onder de laadbak, een waarschuwingssignaal tijdens het lossen, zijmarkeringsverlichting en is standaard uitgevoerd met geïntegreerde rijplaathouders. De rijplaten en de ruime keuze aan overige accessoires maken dit model zeer breed inzetbaar. Informeer bij uw Anssems-dealer naar de mogelijkheden.

Breed inzetbaar

De Anssems KSX kippers zijn ontworpen voor multifunctionele inzet. Uitgerust met een tandemas is de KSX leverbaar in 3 gewichtsklassen van 2500, 3000 en 3500 kg en u kunt kiezen uit 4 KSX-modellen. In combinatie met de vele accessoires is de Anssems KSX kipper helemaal naar uw individuele wensen aan te passen. Een zware lading als zand, puin, stookhout, of tuinafval is dagelijks werk voor de Anssems KSX. Maar ook laden of lossen met een heftruck is geen enkel probleem. Ontvang de gratis KSX brochure voor alle technische informatie.