Anssems aanhangwagens met opzetborden

Meer laadvolume
Duurzaam aluminium
Beschermd de lading
Anssems KSX kipper opzetborden 70 cmAnssems ASX met opzetbordenAnssems bakwagen GTT opzetbordenMSX met voorrek en opzetbordenAnssems KLT 1as met opzetborden en vlakzeilAnssems KSX kipper opzetbordenAnssems bakwagen GT-O 750 Opzetborden

Aluminium opzetborden van Anssems

Anssems opzetborden verhogen het laadruim met 35 cm of 70 cm. Deze aluminium opzetborden met bindrail zijn ideaal voor het transport van grote volumes zoals zand, stenen, palletgoederen of losse lading zoals snoeiafval. De lading kan afgedekt worden met een laadnet of vlakzeil.
De ASX, KSX, KSX Go-Getter, MSX, MSX Go-Getter, MSX-Basic, PSX en PSX Go-Getter modellen kunt u uitvoeren met opzetborden. Ook voor de KLTPLT en GT-O modellen die populair zijn bij particuliere gebruikers heeft Anssems geschikte opzetborden.

Anssems maakt twee soorten opzetborden

Voor de GT-bakwagens zijn er ‘vaste’ opzetborden van 35 cm hoog. De MSX opzetborden hebben een hoogte van 36 cm.
Opzetborden voor de kippers KSX en KLT zijn uitgevoerd met een kiepfunctie en hebben een hoogte van 35 of 70 cm. De ASX en PSX opzetborden hebben een hoogte van 35 cm en beschikken ook over een kiepfunctie, hierdoor zijn de opzetborden eenvoudig te verwijderen.

Een Anssems opzetbordenset is altijd inclusief bevestigingen materialen.  De opzetborden laten zich eenvoudig monteren.

Opzetborden voordelen

  • Beschermd uw lading.
  • Extra laadvolume.
  • Eigen geïntegreerd bindrail.
  • Eenvoudig te verwijderen.
  • Met en zonder kiepfunctie.
  • Kan afgedekt worden met laadnet of vlakzeil.
  • Onderhoud vriendelijk, duurzaam aluminium.
  • Incl. bevestigingen materialen.

Anssems opzetborden kopen

De Anssems opzetborden zijn eenvoudig te monteren zonder boren. Alle bevestigingsmaterialen die daarvoor nodig zijn worden meegeleverd. Bij een Anssems dealer kunt u de opzetborden aanschaffen en laten monteren.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires. Hier leest u ook welk opzetborden er beschikbaar zijn.