GT-O bakwagens

Multi-inzetbare voor particulier en zakelijk gebruik

Sterke maar lichte constructie
Veel accessoires verkrijgbaar
Keuze uit 15 modellen
Anssems GT-O tandem geremdAnssems GT-O enkelas ongeremdAnssems GT-O enkelas ongeremd met huifAnssems GT-O enkelas geremd met loofrekken en oprijklepAnssems GT-O enkelas ongeremd met vlakzijlAnssems GT-O enkelas ongeremd met loofrekkenAnssems GT-O tandemas geremd met huifAnssems GT-O tandem geremd met loofrekken

Sterk chassis

Een uiterst sterk, maar lichte constructie. De doorlopende disselbenen zorgen voor een optimale vloerondersteuning.

Anssems GT chassis
Anssems GT-O achterklep

Achterbord

Het aluminium achterbord is volledig neerklapbaar wat het laden en lossen vereenvoudigt.

Laadvloer

De sterke multiplex laadvloer is uit één geheel welke voorzien is van antislipprofiel.

Anssems GT-O laadvloer
Anssems GT-O bindhaken

Bindrail

Een laadnet heeft u in mum van tijd bevestigd door de geïntegreerde bindrail. Hierin plaatst u eenvoudig de haken op de gewenste positie.

Verlichting

Veilig zichtbaar in het verkeer door de duidelijke verlichting aan de voor- en achterzijde.

Anssems GT-O contourverlichting

Gratis GT-O brochure

De Anssems GT-O / GT-R brochure geeft een compleet overzicht van alle GT-O en GT-R modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Breed inzetbare bakwagen

De Anssems GT-O bakwagen is een onderhoudsvriendelijke aanhangwagen met hoog laadvermogen dankzij zijn lichte constructie en laag eigengewicht. Met de GT accessoires stemt u deze aanhanger af op al uw wensen. Met een aerodynamische huif ontstaan er direct veel meer transportmogelijkheden. Opzetborden voor een hogere laadbak en loofrekken voor volumetransport van bijvoorbeeld tuinafval of haardhout. U kunt deze Anssems GT zelfs uitrusten met een oprijklep of oprijplaten. Zo kunt u met uw kruiwagen of steekwagen veilig de bakwagen oplopen.

Maar liefst 15 GT-O modellen

De Anssems GT-lijn kent maar liefst 15 verschillende modellen die opvallen door het strakke design. De lengte van de laadbak kan variëren van 151 tot 301 cm. De onderhoudsvriendelijke GT-O is leverbaar met enkel as of tandem as en start vanaf een totaalgewicht van 500kg. Modellen vanaf 750 kg zijn ook uitgevoerd met een oplooprem. Alle GT bakwagen modellen zijn uitgevoerd met een sterk neuswiel. De verlichting, neuswiel, assen, koppeling en oplooprem zijn van A-kwaliteit.

Populair bij veel gebruikers

De Anssems GT-O bakwagen is een goede keuze als u een sterke maar lichte aanhanger zoekt voor privégebruik met 1 – of 2 assen. Maar de GT-O is niet alleen favoriet bij de particulier, ook professionele gebruikers (bedrijven en zelfstandigen) waarderen de hoge kwaliteit en het aantrekkelijke prijsniveau van de GT-O bakwagens. Informeer bij uw Anssems-dealer naar alle mogelijkheden van deze aanhangwagens of vraag de gratis GT-O/GT-R bakwagen brochure aan.