Anssems aanhangwagens met rijplaten

Voor rollend materieel

Staal of aluminium
Veilig en comfortabel
Eenvoudig meenemen
Anssems rijplatenAnssems ASX plateauwagenAnssems MSX Go-Getter multitransporterAnssems alu oprijplaten universeelAnssems AMT-ECO 1300 voertuigtransporterAnssems MSX 3500Anssems MSX 2700Anssems ASX plateauwagen met huif en rijplatenAnssems AMT voertuigtransporter

Maak uw aanhangwagen multifunctioneel met oprijplaten

Als u rollend materieel zoals een auto, motor of kleine graafmachine gaat transporteren dan moet u een hoogteverschil overbruggen. Met de oprijplaten van Anssems kunt u dit veilig en comfortabel doen. Anssems ontwikkelde drie verschillende rijplaten voor zijn aanhangwagens en maakt die in eigen fabriek. Rijplaten maken uw standaard aanhangwagen multifunctioneel.

Stalen rijplaten

De stalen rijplaten van Anssems zijn robuust en hebben een lengte van 250 cm. Het gripprofiel zorgt voor maximaal contact zelfs bij zeer regenachtig weer. Deze stalen rijplaten behoren tot de standaarduitrusting van de ASX plateauwagens en de MSX, MSX Go-Getter en MSX-Basic multitransporters. De rijplaten zijn opgeborgen in de rijplaathouders onder de laadvloer. De KSX driezijdige kippers en KSX achterwaartse kippers zijn uitgerust met rijplaathouders waarin zowel de stalen als aluminium rijplaten ingeschoven kunnen worden. Stalen rijplaten zijn populair bij professionals en bedrijven die de rijplaten dagelijks inzetten.

Aluminium rijplaten

Aluminium rijplaten zijn licht in gewicht, goed hanteerbaar en eenvoudig mee te nemen. Deze oprijplaten beschikken over een gripprofiel en haken vast in de rijplaatgoot aan de kop- en staarteinde van de laadvloer. De AMT en AMT-ECO zijn standaard uitgerust met aluminium rijplaten van 240 cm en bergt u op in de rijplaathouders onder de laadvloer. Deze oprijplaten zijn ook verkrijgbaar in een lengte van 250 en 300 cm om de oprijhoek te verlagen.

Universele aluminium rijplaten

Anssems heeft ook universele aluminium rijplaten in een lengte van 150, 200 en 250 cm. Deze zijn geschikt voor alle Anssems aanhangwagens (geen rijplaatgoot nodig) zoals de bakwagens, bagagewagens, plateauwagens en kippers. De universele rijplaten beschikken ook over een gripprofiel en zijn geschikt voor alle aanhangwagen merken. Deze universele oprijplaten zijn populair bij particulieren.

Rijplaten voordelen

  • Maakt de aanhangwagen breed inzetbaar.
  • Veilig en comfortabel.
  • Kan overweg met veel soorten rollend materieel.
  • Onderhoudsvrij.
  • Goed hanteerbaar.

Stalen of aluminium rijplaten kopen

Een Anssems dealer kan u helpen bij de keuze en aankoop van de Anssems stalen of aluminium oprijplaten. Een veel gekozen accessoire in combinatie met oprijplaten zijn steunpoten.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires. Hier leest u ook welke rijplaten beschikbaar zijn.