AMT Autotransporters

Dé autovervoerder bij uitstek

Breed inzetbaar
Lage aluminium laadvloer
Onderhoudsvriendelijk
Anssems autotransporter AMT tandemasAnssems autotransporter AMT enkelasAnssems autotransporter AMT tandemas met loofrekkenAnssems autotransporter AMT tandemas met neerklapbaar neuswiel

Rijplaten

De aluminium rijplaten worden opgeborgen in de geïntegreerde rijplaathouders onder de laadvloer.

AMT Rijplaten
Anssems AMT steunpoten

Steunpoten

Alle Anssems AMT’s zijn uitgevoerd met steunpoten die in één handomdraai uitgezet kunnen worden.

Lier

De in lengte verstelbare AMT lier is zowel links als rechts te gebruiken en is comfortabel in gebruik.

Anssems AMT lier
Anssems AMT kantelbaar neuswiel

Kantelbaar neuswiel

Bij de AMT 2500.407, AMT 2500.440 en AMT 3000.507 is het neuswiel kantelbaar.

Verlichting

Naast de grote achterlichten maken de voor- en zijmarkeringsverlichting deze autotransporter extra goed zichtbaar in het verkeer.

Anssems AMT verlichting

Gratis AMT-brochure

De Anssems AMT-brochure geeft een compleet overzicht van alle AMT en AMT-ECO modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Complete uitrusting

De Anssems AMT autotransporter, verkrijgbaar als enkelasser of tandemasser, is compleet uitgerust met een verstelbare lier, stalen spatschermen, lichtgewicht aluminium rijplaten en steunpoten. Door de lange rijplaten in combinatie met de lage laadvloer kan vrijwel ieder voertuig probleemloos op -en afrijden. De vaste zijborden, voorzien van verstelbare bindogen, zijn slechts 18 cm hoog zodat het portier in de meeste gevallen geopend kan worden. Download de gratis AMT brochure.

Ideale autotransporter

De Anssems AMT autotransporter met 1 of 2 assen is ook een ideale aanhangwagen het vervoer van kleine machines en quads. Dankzij de wielpositie naast de laadvloer vertoont de Anssems AMT stabiel rijgedrag. De AMT is leverbaar in zes verschillende uitvoeringen welke in lengte variëren van 340 tot 507 cm. Voor veel gebruikers is de Anssems AMT dé perfecte autoambulance voor werk of hobby.

Hoge kwaliteit

De hoge constante kwaliteit garandeert Anssems door de gerobotiseerde productie waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne lasers en lasrobots. Daarnaast gebruikt Anssems uitsluitend A-kwaliteit materialen en onderdelen die veelal in eigen huis zijn ontwikkeld. De Anssems AMT autotransporter is een aantrekkelijk geprijsde aanhangwagen voor het vervoer van voertuigen. Informeer ernaar bij uw Anssems-dealer.