KSX achterwaartse kippers

Robuuste kippers met stalen vloer

Zeer goede vloerondersteuning
LED verlichting
Kiepfunctie tot 49°
Anssems KSX achterwaartse kipperAnssems KSX achterwaartse kipperAnssems KSX achterwaartse kipperAnssems KSX achterwaartse kipperAnssems KSX achterwaartse kipperAnssems KSX achterwaartse kipperAnssems KSX achterwaartse kipper

De beste vloerondersteuning

De achterwaartse KSX kipper heeft een robuuste vloerondersteuning d.m.v. kokerprofielen en is 100% houtvrij.

KSX vloer
KSX LED verlichting

LED verlichting

De KSX is uitgerust met LED verlichting. Voordelen LED verlichting: hogere lichtopbrengst bij minder energie verbruik. Meer branduren dan traditionele verlichting. Helder licht, dus de aanhangwagen valt ook goed op bij slecht en donker weer.

Borden

Schadevrij laden en lossen dankzij de KSX aluminium borden die openen tot onder de laadvloer.

Anssems KSX borden
Anssems KSX afstandsbediening

Afneembare bediening

De KSX elektrische uitvoering (E) heeft een de afneembare bediening. Zo heeft u altijd goed overzicht tijdens het storten van de lading. De KSX-H is uitgerust met een hydraulische handpomp.

Bindogen op vloer

Gebruik spanbanden om de lading veilig vast te zetten via de bindogen op de stalen laadvloer. Zo voorkomt u dat de aluminium borden beschadigd worden.

KSX stalen vloer met bindogen
Vaste touwhaken KSX

Lange touwhaken

Onder de vloer bevinden zich de lange vaste touwhaken om de lading te zekeren.

Gratis KSX-brochure

De Anssems KSX-brochure geeft een overzicht van alle KSX kenmerken, accessoires en technische gegevens per model.

A-klasse kippers

De Anssems KSX achterwaartse kippers zijn uitgerust met een tandemas en hebben een kiphoek van 49°. De KSX is ontworpen voor intensief gebruik en optimale belasting. Het robot gelaste chassis is volledig gegalvaniseerd voor extra roestbescherming. De lange vdissel van 145 cm maakt de KSX goed manoeuvreerbaar en de stalen laadvloer rust op vele langsliggers voor superieure ondersteuning. Bovendien zijn de KSX kippers 100% houtvrij, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Electrische bediening

KSX-E: met de ingebouwde krachtige accu en de bijgeleverde acculader kunt u altijd gebruikmaken van de kiepfunctie. Dankzij de handzame bediening heeft u goed overzicht tijdens het lossen. De Anssems KSX achterwaartse kipper met dubbele as heeft een veiligheidssteun onder de laadbak, een waarschuwingssignaal tijdens het lossen, zijmarkeringsverlichting en is standaard uitgevoerd met geïntegreerde rijplaathouders. De rijplaten en de ruime keuze aan overige accessoires maken dit model zeer breed inzetbaar. Informeer bij uw Anssems-dealer naar de mogelijkheden.

Breed inzetbaar

De Anssems KSX kippers zijn ontworpen voor multifunctionele inzet. Uitgerust met een tandemas is de KSX leverbaar in 2 gewichtsklassen van 2000 en 2500 kg. In combinatie met de vele accessoires is de Anssems KSX kipper helemaal naar uw individuele wensen aan te passen. Een zware lading als zand, puin, stookhout, of tuinafval is dagelijks werk voor de Anssems KSX. Maar ook laden of lossen met een heftruck is geen enkel probleem. Ontvang de gratis KSX brochure voor alle technische informatie.