AMT-ECO autotransporters

Voor de prijsbewuste autovervoerder

Inclusief aluminium rijplaten
Efficiënt laadvermogen
Lage laadvloer
Anssems autotransporter AMT-ECO enkelasAnssems autotransporter AMT-ECO tandemasAnssems AMT-ECO autotransporterAnssems AMT-ECO autotransporter

Aluminium rijbanen

De AMT-ECO heeft een open vloer voorzien van aluminium rijbanen met antislip profiel.

Anssems AMT-ECO rijbanen
AMT-ECO dissel

Lange dissel

De lange V-dissel maakt de AMT-ECO uitstekend wendbaar.

Spatschermen

De stalen spatschermen van de AMT-ECO zijn voorzien van extra versteviging.

Anssems AMT-ECO stalen spatschermen
Anssems AMT-ECO steunpoten

Steunpoten

De Anssems AMT-ECO modellen zijn uitgevoerd met steunpoten die in één trek –en draaibeweging zijn uit te zetten.

Rijplaten

De AMT-ECO is uitgerust met aluminium rijplaten die in de geïntegreerde rijplaathouders opgeborgen zitten onder de rijbanen.

AMT-ECO rijplaten

Gratis AMT-ECO brochure

De Anssems AMT-ECO brochure geeft een compleet overzicht van alle AMT-ECO en AMT modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Aantrekkelijke prijs

De Anssems AMT-ECO autotransporter is aantrekkelijk geprijsd en daardoor interessant voor hobby, vakantie en werk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het vervoer van auto’s, quads of bijvoorbeeld tuinmachines. De Anssems AMT brochure geeft een overzicht van alle asseccoires en specificaties van de AMT en AMT-ECO modellen.

Ideale autotransporter

De Anssems AMT-ECO autotransporter is verkrijgbaar als enkelas of tandemas uitvoering. Dankzij de oplooprem en wielpositie naast de laadvloer vertoont de Anssems AMT-eco een zeer stabiel en veilig rijgedrag, ook bij maximale belading. De AMT is leverbaar in drie gewichtsklassen van 1350 t/m 2000 kg en heeft een laadvloerlengte van 3,4 of 4 meter. Met behulp van de (optionele) Easyfix spanbanden in combinatie met een wielstop staat uw voertuig snel stevig vast op de AMT-ECO.

Anssems kwaliteit

De gerobotiseerde productie bij Anssems aanhangwagens garandeert een constante hoge kwaliteit. Anssems gebruikt uitsluitend A-kwaliteit materialen en onderdelen. De AMT- ECO autotransporter is een optimale aanhangwagen voor voertuigtransport en heeft een laag eigen gewicht en daardoor een relatief hoog laadvermogen. Informeer bij de Anssems-dealer.