Anssems huif aanhangwagens

Bescherm uw lading met een huif

Extra laadruimte
Inclusief 100% houtvrij frame
Duurzaam zeildoek
Anssems 2as geremd met huifGT HuifAnssems BSX met huif enkelasBSX huifAnssesem ASX met huifASX PSX huif

Compleet

De originele Anssems huif is een complete accessoire set die bestaat uit: een stalen frame, aluminium latten, een duurzaam zeildoek plus bindhaken en elastische koorden. De bindhaken plaatst u in de bindrail op de gewenste positie. De huif is snel te openen aan achterzijde of zijkant.

Anssems BSX huif en frame
Anssems PSX huif bindhaken

Extra laadruimte en bescherming

Een huif aanhanger geeft extra laadruimte en beschermt uw lading. Omdat de huif relatief eenvoudig is te monteren kunt u de aanhangwagen snel ombouwen. Dit is de reden dat een aanhangwagen met huif zo populair is bij een grote groep particuliere en zakelijke gebruikers.

De huif aanhanger

Anssems heeft een breed aanhanger aanbod die voorzien kunnen worden van een huif. Bakwagens BSX, BSX Go-Getter en GT-O / GT-R, plateauwagens ASX, PSX en PSX Go-Getter en de KSX, KSX Go-Getter kippers zijn leverbaar met huif. Alle GT-O en GT-R modellen kunnen worden uitgerust met een aerodynamisch huif.

Anssems GT-O huif
Huif met opdruk

Personaliseer uw huif

Heeft u al een Anssems aanhangwagen die u wil laten uitvoeren met huif? Ga dan naar uw lokale Anssems dealer. Een Anssems huif heeft een duidelijke handleiding voor montage. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een eigen huif kleur. Het zeildoek is geschikt voor een opdruk.

Een Anssems huif kopen

Een huif is een van de meest verkochte aanhangwagen accessoire. Bij een Anssems dealer kunt u een Anssems huif aanschaffen of een complete aanhangwagen met huif die vakkundig is gemonteerd.

Gratis brochure

De Anssems brochures tonen een compleet overzicht van alle Anssems modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties. Ook leest u welke huiven er beschikbaar zijn.

Huiven

Uw droge goederen optimaal beschermen tijdens transport kan door een huif op uw aanhanger te monteren. De huif bestaat uit een zeildoek en huifframe die wordt gemonteerd op de bak van de aanhanger. Het zeildoek zet u vast met de bijgeleverde bindhaken die u eenvoudig monteert in de bindrail. De meeste Anssems aanhangwagens zijn leverbaar met een huif in een hoogte van 150, 180 of 210 cm. Bent u al in het bezit van een Anssems aanhanger? Informeer dan bij de Anssems dealer naar de mogelijkheden of bekijk een Anssems brochure van uw aanhangwagen type. Daarin staan alle accessoires vermeld.

Losse lading vastzetten

U bent wettelijk verplicht om de deelbare lading af te dekken. Hiervoor zijn drie mogelijkheden; een laadnet, een vlakzeil of een huif.
Een huif is een goede keuze voor volumetransport, denk aan deelbare lading zoals meubels of kwetsbare goederen, dozen en kratten. Met een huif ontstaat er meer laadvolume en is de lading beschermt tegen zon, wind en regen. Ook ontstaan er nog meer bindmogelijkheden en kunt u spanbanden gebruiken om te voorkomen dat de lading kan schuiven.

Onderhoud van het huif

Een Anssems huif heeft niet veel onderhoud nodig. Het huifframe is gemaakt van gegalvaniseerd staal en aluminium latten. Dit 100% houtvrije frame gaat jarenlang mee. Het zeildoek is van hoge kwaliteit en bestendig tegen UV licht. Maak het zeildoek regelmatig schoon met water waaraan een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel is toegevoegd. De elastische koorden waarmee het zeildoek aan de bindhaken zijn bevestigd zijn van hoge kwaliteit. Zet u uw aanhangwagen met huif lang in een stalling, zorg dan voor voldoende ventilatie door de zeildoek aan de achterzijde niet te sluiten.