Anssems aanhangwagens met bindhaken

Uniek Anssems kenmerk

Eenvoudig te monteren
Verplaatsbaar in bindrail
Ook geschikt voor bindogen

Het unieke bindrail van Anssems

Een Anssems aanhangwagen is standaard uitgerust met veel bindmogelijkheden. Een uniek Anssems kenmerk is het geïntegreerd bindrail in de aluminium borden voor het positioneren van bindhaken voor een laadnet, vlakzeil of huif aan de buitenzijde en aan de binnenzijde van het bord voor bindogen tbv. spanbanden. In de huif* en vlakzeil* handleiding ziet u de ideale positie zodat tijdens het openen van de borden de verlichting vrij blijft.

De bakwagens, bagagewagens en de gesloten wagens hebben een bindrail aan 2 zijde van het bord. De aanhangwagens met vaste bindhaken op de laadvloer, zoals de plateauwagens en kippers zijn aan de buitenzijde van het aluminium bord voorzien van een bindrail.

* De accessoires huif en vlakzeil zijn inclusief bindogen en elastisch koord. U kunt een passende set bindhaken of bindogen ook los aanschaffen.

De voordelen

  • Eenvoudig te monteren.
  • Altijd de ideale positie.
  • Geschikt voor huif, vlakzeil, laadnet en spanband.
  • Snel te verwijderen.
  • Uniek Anssems kenmerk.

Anssems bindhaken of bindogen kopen

Een Anssems dealer kan u helpen bij de aanschaf van een aanhangwagen met bindrail en de bijbehorende set bindhaken. Koopt u een Anssems huif of vlakzeil dan zijn de bindhaken bij de set inbegrepen.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle modellen, kenmerken, specificaties en accessoires.