Anssems aanhangwagens met loofrekken

Gemaakt voor grote volumes

Meer laadvolume
Beschermd de lading
Volbad gegalvaniseerd
Anssems KSX kipper loofrekkenAnssems ASX met loofrekkenAnssems GT-O enkelas geremd met loofrekken en oprijklepAnssems autotransporter AMT tandemas met loofrekkenAnssems GT-O 2as geremd met loofrekkenAnssems plateauwagen PSX tandemas met loofrekken

Loofrekken van Anssems

De Anssems loofrekken zijn ideaal voor het vervoeren van grote volumes losse lading zoals tuinplanten, snoeiafval, haardhout, klinkers of gereedschap. De loofrekken zijn populair bij bouwbedrijven, hoveniers en in de agrarische sector. U kunt een laadnet gebruiken in combinatie met loofrekken. De ASX plateauwagens met oprijplaten, PSX plateauwagens, PSX Go-Getter, KSX kippers, KSX Go-Getter en AMT autotransporters modellen kunt u uitvoeren met loofrekken van 70 cm hoog. Ook voor de GT-O bakwagens die populair is bij particuliere gebruikers heeft Anssems geschikte loofrekken die ook met oprijklep uitgevoerd kunnen worden.

Twee soorten loofrekken

Anssems maakt twee soorten robot gelaste en volbad gegalvaniseerde loofrekken.
Voor de GT-bakwagens en AMT-autotransporters zijn er ‘vaste’ loofrekken.
De loofrekken voor de KSX-kippers en SX-plateauwagens hebben een kantelfunctie. Hierdoor zijn deze loofrekken gemakkelijk te verwijderen.

De Anssems loofrekken komen uit eigen fabriek en een set is inclusief alle bevestigingen materialen.

 

Voordelen van loofrekken

  • 70 cm hoge loofrekken creëren extra laadvolume.
  • Beschermt uw lading.
  • Kan aan bovenzijde afgedekt worden met een laadnet.
  • Ook verkrijgbaar met kantelfunctie.
  • Eenvoudig te verwijderen.
  • Robot gelast en volbad gegalvaniseerd.
  • Incl. bevestigingen materialen.

Anssems loofrekken kopen

De Anssems loofrekken zijn eenvoudig te monteren zonder boren. Alle bevestigingsmaterialen die daarvoor nodig zijn worden meegeleverd. Bij een Anssems dealer kunt u de loofrekken aanschaffen en laten monteren.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires. Hier leest u ook welke loofrekken er beschikbaar is.