Anssems aanhangwagens met steunpoten

Ideaal in combinatie met rijplaten

Eenvoudig te bedienen
Veilig
Meer comfort
Anssems autotransporter AMT tandemas met neerklapbaar neuswielAnssems autotransporter AMT-ECO enkelasAnnsems gesloten wagen GTB-VT2 1asAnssems GT-O 1as met loofrekken en oprijklepAnssems gesloten wagen GTB-VT2 1as

Meer stabiliteit met steunpoten

Steunpoten verhogen de stabiliteit bij laden, lossen of oprijden van rollend materieel. Anssems heeft drie soorten steunpoten voor bakwagens, plateauwagens en auto- en multitransporters. De AMT-ECO en AMT autotransporters zijn standaard uitgerust met steunpoten, evenals de gesloten wagens GT-VT2, GT-VT3 en GT-VT4.
Gebruikt u de bakwagen, bagagewagen, kipper of plateauwagen vaak in combinatie met rijplaten dan is het monteren van steunpoten een aanrader.

Steunpoot voordelen

  • Veilig en eenvoudig te bedienen.
  • Eenvoudige montage.
  • Meer stabiliteit bij laden en lossen.
  • Meer comfort in combinatie met rijplaten.
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Inclusief bevestigingsmateriaal.

Anssems steunpoten kopen?

De Anssems steunpoten zijn eenvoudig te monteren. Alle bevestigingsmaterialen die daarvoor nodig zijn worden meegeleverd. Bij een Anssems dealer kunt u de Anssems steunpoten aanschaffen. Die kan ook zorgen voor de vakkundige montage.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires. Hier leest u ook welke steunpoten er beschikbaar zijn.