Anssems aanhangwagens met kantelbaar neuswiel

Ideaal bij autotransport

Maakt doorrijden mogelijk
Kostbare tijd besparen
Ook verkrijgbaar als accessoire
Anssems kantelbaar neuswielAnssems autotransporter AMT tandemas met neerklapbaar neuswielAnssems kantelbaar neuswiel montageset

Kantelbaar neuswiel

Alle Anssems aanhangwagen zijn standaard voorzien van een neuswiel van hoge kwaliteit. In de zwaardere categorie zoals bij de SX modellen zijn de aanhangwagens uitgerust met een automatisch neerklapbaar neuswiel. Maar een neuswiel kan in sommige situaties in de weg zitten. Dan is een kantelbaar neuswiel een uitkomst. Voor het automatisch neerklapbaar neuswiel heeft Anssems een montageset ontwikkeld.

Doorrijden met een voertuig

Bij auto transport wil je in sommige gevallen ook een voertuig kunnen oprijden op het trekkende voertuig zonder de voertuigtransporter los te koppelen. Om ‘door te rijden’ moet het neuswiel gekanteld worden om de extra oprijplaten te plaatsen. De AMT 2500.407×180, AMT 2500.440×190 en AMT 3000. 507×200 zijn uitgevoerd met een kantelbaar neuswiel. Alle MSX multitransporters; MSX, MSX Go-Getter en MSX-Basic kunnen uitgevoerd worden met een kantelbare neuswiel door gebruik te maken van de speciale montageset.

Voordelen van een kantelbaar neuswiel

  • Vrije ruimte boven de dissel.
  • Doorrijden mogelijk.
  • Voertuigtransporter niet loskoppelen.
  • Montageset als accessoire verkrijgbaar.
  • Origineel Anssems product.

Anssems kantelbaar neuswiel kopen

Koop uw Anssems autotransporter met kantelbaar neuswiel bij de Anssems dealer in uw regio. Kantelbare neuswiel montageset is ook verkrijgbaar als accessoire. De dealer kan alle mogelijkheden met u doornemen.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires. Hier leest u ook welke modellen beschikken over een kantelbaar neuswiel.