Anssems aanhangwagens met vlakzeil

Dekt uw lading veilig af

Beschermd de lading
Hoogwaardig PVC zeildoek
Eenvoudige montage
Anssems BSX bakwagen met vlakzeil tandemAnssems KLT 1as met opzetborden en vlakzeilAnssems KSX kipper voorrek vlakzeilAnssems bakwagen GT-O met vlakzeilAnssems PSX plateauwagen met voorrek en vlakzeilAnssems KSX kipper met opzetborden (70 cm) en vlakzeil

Dek uw lading van met een vlakzeil

De wetgever verplicht u de lading van een open aanhangwagen goed vast te zetten en deelbare lading af te dekken. Voor het afdekken van losse lading zoals hout, bouwafval of zand heeft u twee opties; 1. een laadnet of 2. een vlakzeil. Het vlakzeil beschermt ook tegen zon, wind en regen. Hoe kleiner de deelbare lading (denk aan zand) hoe vaker er gekozen wordt voor een vlakzeil. Staat uw ongebruikt aanhangwagen buiten in weer en wind? Dan kunnen weersomstandigheden vat krijgen op uw aanhangwagen. Een vlakzeil gaat dit tegen en beschermt de aanhangwagen. Een origineel Anssems vlakzeil is van hoge kwaliteit, is water en weer bestendig en inclusief bindhaken en elastisch koord. Ook voor aanhangwagens met voorrek is er een passend Anssems vlakzeil.

Anssems vlakzeil voordelen

  • Duurzaam weerbestendig PVC zeildoek in de kleur antraciet.
  • Grote weerstand tegen chemicali├źn en vetten.
  • Tegen roest behandelde ogen.
  • Versterkte rand en hoeken.
  • Beschermt de aanhangwagen tijdens stallen.
  • Gemakkelijk open en dicht te vouwen.
  • Ook voor aanhangwagen met voorrek.
  • Inclusief bindhaken set en elastisch koord.

Anssems vlakzeil kopen

Een origineel Anssems vlakzeil kunt u eenvoudig zelf monteren en alle materialen die daarvoor nodig zijn (bindogen set en elastisch koord) worden meegeleverd. Een Anssems dealer kan u helpen bij de aankoop van een passend vlakzeil. Tegen een meerprijs kunt u een Anssems vlakzeil bestellen in uw eigen RAL kleur.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires. Hier leest u ook welke vlakzeilen er beschikbaar zijn.