Anssems aanhangwagens met reservewiel

Snel weer verder

Correct type band
Eenvoudige montage
Anssems reservewiel

Voorkom onnodig oponthoud bij bandenpech

Een reservewiel voor uw aanhangwagen is aan te bevelen als u veel kilometers maakt (denk aan een lange vakantie of voor uw dagelijks werk) of als u vaak over onverharde wegen rijdt. U voorkomt zo onnodig oponthoud bij bandenpech. Anssems heeft voor alle aanhangwagenmodellen een reservewiel op stalen velg met montagesteun. U kunt het wiel op verschillende manieren monteren.

Opmerking: U kunt schade aan de banden voorkomen door regelmatig de bandenspanning en het profiel te controleren. Een reservewiel is een tijdelijke oplossing zodat u weer snel verder kunt. Deze moet van het zelfde merk en type zijn als de banden die gemonteerd zijn onder de aanhangwagen. Laat na het verwisselen alle banden controleren bij de Anssems dealer, misschien kan de band gerepareerd worden of bent u toe aan nieuwe banden.

Voordelen van een reservewiel

  • Snel weer verder na bandenpech.
  • Altijd het correcte type band.
  • Band en stalenvelg van hoge kwaliteit.
  • Bijpassende steun verkrijgbaar.

Anssems reservewiel kopen

Bij de Anssems dealer koopt u het juiste type reservewiel wat is voorgeschreven voor uw Anssems aanhangwagen. De Anssems dealer kan u ook adviseren over alle aanhangwagenmodellen en bijbehorende accessoires.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle modellen, kenmerken, specificaties en accessoires. Hier leest u ook welk reservewiel er beschikbaar is.