PTS Schaftwagens

Onmisbaar op iedere bouwlocatie

Duurzaam polyester dak
Verlichting en verwarming
Geïsoleerde wanden
Anssems PTS Schaftwagen 1400Anssems PTS Schaftwagen 1400Anssems PTS Schaftwagen 1400Anssems PTS Schaftwagen 1400Anssems PTS Schaftwagen 1400

Comfortabel en duurzaam

Op een bouwlocatie is de schaftwagen een onmisbare centrale plaats waar je comfortabel kunt verblijven met 6 personen. De Schaftruimte is:  292 x 188 x 211 cm (LxBxH). Daarnaast beschikt de PTS over een apparte opslagruimte.

Anssems PTS bovenaanzicht schaftwagen

Afsluitbare opslagruimte

De PTS opslagruimte is met een eigen deur af te sluiten. Het biedt u de mogelijkheid om gereedschap of beschermende kleding veilig te bewaren. Afmetingen opslagruimte: 98 x 188 x 211 cm (LxBxH).

Stroomvoorziening en verwarming

De PTS is aan de onderzijde voorzien van een netspanning aansluiting. Zowel de verblijfsruimte als het magazijn zijn uitgerust met LED verlichting en wandcontactdozen. De elektrische kachel zorg voor een aangename temperatuur.

Anssems PTS Schaftwagen Kachel en Stroomaansluiting
Anssems PTS Sandwich panelen

Sandwichpanelen

De Anssems PTS wanden zijn opgebouwd uit 3-laags polyester sandwichpanelen. Deze panelen zijn van hoge kwaliteit en hebben een aantal belangrijke voordelen zoals een hoge stijfheid en drukvastheid. De foam kern zorgt voor een optimale isolatiewaarde. Daarnaast zijn de panelen onderhoudsvriendelijk.

Sterk en stabiel

Het sterke (volbad gegalvaniseerd) chassis is uitgerust met 4 uitzetpoten die onafhankelijk van elkaar uitgezet kunnen worden zodat de schaftwagen op elk terrein stabiel en waterpas te plaatsen is.

Anssems PTS Schaftwagen steunpoten
Anssems PTS Schaftwagen raam

Ventilatie

De PTS is uitgerust met een ventilatierooster en 2 ramen waarvan het bovenlicht opengezet kan worden. De ramen zijn voorzien van houten luiken.

Populaire accessoires

Voor meer rijcomfort monteert u de PTS as-schokbrekers. Met het reservewiel voorkomt u onnodig oponthoud bij bandenpech.

Anssems PTS accessoires

Duurzaam

De Anssems PTS is een robuuste schaftwagen van duurzame materialen en kan tegen een stootje. Dankzij het polyester dak, gegalvaniseerd chassis en geïsoleerde sandwichpanelen is de PTS onderhoudsvriendelijk. Aan de achterzijde betreed u via een vaste opstap de verblijfsruimte die voorzien is van LED verlichting, wandcontactdozen, een kachel en 2 ramen. Aan de voorzijde van de schaftwagen bevindt zich het magazijn die via een eigen afsluitbare deur aan de zijkant bereikbaar is.

Extreem sterk

De Anssems PTS schaftwagens zijn uitgerust met een duurzaam polyester dak en wanden van geïsoleerde sandwichpanelen met naadloos polyester in de kleur wit. Het sterke PTS chassis is volbad gegalvaniseerd en voorzien van A-kwaliteit assen en oplooprem.
Download alvast de gratis PTS brochure.

Wanden

De Anssems PTS wanden zijn opgebouwd uit 3-laags polyester sandwichpanelen. Deze panelen zijn van hoge optische kwaliteit, hebben een goed isolatiewaarde, zijn licht in gewicht en onderhoudsvriendelijk.

De wanden zijn zeer geschikt voor de opdruk van uw bedrijfslogo.