PTH Privaro Paardentrailers

Comfortabel en veilig paardentransport

Brandstof besparende vormgeving
100% houtvrij
Zeer lage entree
Anssems paardentrailer PTH PrivaroAnssems paardentrailer PTH Privaro

Paniekslot

Alle PHT paardentrailers zijn uitgerust met een uniek Anssems paniekslot voor de veiligheid van paard en ruiter.

Anssems PHT paniekslot
Anssems PHT inloopklep

Klep met antislip

De ruimte PHT inloopklep met antislip en de lage vloer zorgen voor stres-vrij inlopen van het paard.

Verlichting

De robuuste en veilige PHT verlichting is fraai geïntegreerd in de paardentrailer.

Anssems PHT verlichting
Anssems PHT borststangen bilstangen

Borst- en bilstang

De PHT Privaro  paardentrailer beschikt over in hoogte verstelbare borst- en bilstang.

Kapramen

De PHT kapramen zorgen voor voldoende lichtinval en ventilatie.

Gratis PHT Privaro leaflet

Anssems heeft een leaflet met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires van de PTH paardentrailers.

Royale standaard uitrusting

De Anssems PHT paardentrailers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart-metallic en vallen in de gewichtsklasse van 2000 t/m 2300 kg. De tandemas met de wielen naast de bak zorgt voor comfortabel en stabiel rijgedrag. De Anssems PTH is zeer compleet uitgerust met zwenkende en in hoogte verstelbare borst- en hekstangen, roterende afscheiding, paniekslot, niet verblindende binnenverlichting, kapramen aan twee zijdes, achterzeildoek met automatisch oprolmechanisme, buitenleuning voor paarden, achterklep met rubbervloer en klimlatten, optimale verlichting, rangeergrepen en automatisch inklapbaar steunwiel.

Veilig paardentransport

De Anssems paardentrailers met tandemas zijn sterk, duurzaam en 100% houtvrij. U vervoert uw paard comfortabel en veilig. De zeer lage toegang via de grote achterklep, de paar paardvriendelijke binnenverlichting plus antislipvloer zorgen voor een stressvrij transport van de paarden. De PHT aanhangwagen voor paarden is met de nieuwste polymeertechnologie gebouwd op een sterk chassis van gegalvaniseerd staal. Het unieke Anssems ontwerp zorgt voor optimale aerodynamica en laag brandstofverbruik.  De PHT is de ideale aanhangwagen voor uw paarden.

Duurzaam

Anssems gebruikt uitsluitend A-kwaliteit materialen en onderdelen die in eigen huis zijn ontwikkeld. De PHT aanhangwagen voor paardentransport is opgebouwd uit staal en volpolyester en 100% houtvrij. Het robot gelaste PHT chassis uit stalen kokerprofielen is volbad thermisch gegalvaniseerd. De buiten- als binnenzijde van alle profielen zijn zo voorzien van een zinklaag. Roestvorming kan niet meer ontstaan. De polyestervloer met antislip en wanden zijn goed te reinigen en niet vatbaar voor rot. Een Anssems PHT paardentrailer is aantrekkelijk geprijsd, informeer bij uw Anssems-dealer naar de mogelijkheden. Ontvang het gratis PHT leaflet.