GT-VT4 Gesloten wagens

De oplossing voor veilig volumetransport

Laadruim hoogte 188 cm
Brede achterklep
Laadruim goed bereikbaar
Anssems GTT-VT4Anssems GTT-VT4

Sterke laadklep

De sterke aluminium laadklep is eenvoudig te (de)monteren. Handig voor de heftruck bij het laden of lossen.

Anssems GT-VT2 klep
Anssems GT-VT2 steunpoten

Steunpoten

De GT-VT4 gesloten wagen is voorzien van steunpoten. Ze geven stabiliteit bij laden en lossen.

Lading vastzetten

Aan de binnenzijde van de wanden bevindt zich op verschillende hoogtes een geïntegreerde bindrail voor verplaatsbare bindogen.

Anssems GT-VT4 bindrail
Anssems GT-VT4 deksel

Deksel

Het deksel met gasveer opent gemakkelijk en sluit met het koord. Inlopen is mogelijk.

Gratis GT-VT4 brochure

De Anssems GT-VT4 brochure geeft een overzicht van alle GT-VT2, GT-VT3 en GT-VT4 kenmerken, accessoires en technische gegevens per model.

Afgesloten vervoer

Voor de gebruiker die extra veel volume afgesloten en veilig wenst te vervoeren ontwikkelde Anssems aanhangwagens de GT-VT gesloten wagen serie. De GT-VT4 heeft een strak uiterlijk gemaakt van aluminium en staal. De verlichting, neuswiel, handrem, assen, koppeling en oplooprem zijn van A-kwaliteit. De Anssems GT-VT4 is uitermate geschikt om een firmanaam of reclame aan te brengen. Ideaal voor bedrijven, (kleine) zelfstandigen of uw hobby.

Lage luchtweerstand

Veel transporteren tegen lage brandstofkosten. De Anssems GT-VT4 staat bekend om zijn maximale laadruimte en lage luchtweerstand. Door het lage eigen gewicht blijft er veel laadvermogen over.  De Anssems GT-VT4 is verkrijgbaar als tandemas uitvoering. Informeer bij uw Anssems- dealer naar de mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen. Ontvang ook de gratis GT-VT4 brochure.

Zeer comfortabel

Standaard is de Anssems GT-VT4 voorzien van stalen steunpoten wat zeer comfortabel is tijdens het laden of lossen. Zowel de achterklep en deksel kunnen geopend worden zodat u tot voorin het laadruim van de aanhangwagen kunt lopen. De sterke aluminium achterklep heeft de volledige breedte van de laadbak. Geen randen dus. Bovendien is deze achterklep afneembaar. Er kan ook met een heftruck geladen worden. Aan de binnenzijde treft u het geïntegreerde bindrail aan op 4 verschillende hoogtes. Hierin positioneert u eenvoudig de bindogen op iedere gewenste plaats zodat u uw lading veilig vast kunt zetten.