GT-VT3 Gesloten wagens

De oplossing voor veilig volumetransport

Onderhoudsvriendelijk
Brede achterklep
Laadruim hoogte 153 cm

Verlichting

De GT-VT bagagewagen is aan de voorzijde voorzien van heldere breedte markeringsverlichting.

Anssems GT-VT verlichting
Anssems GT-VT3 laadklep

Laadklep

De sterke aluminium laadklep is eenvoudig te (de)monteren. Handig voor de heftruck bij het laden of lossen.

Steunpoten

Alle GT-VT gesloten wagens zijn voorzien van steunpoten. Ze geven stabiliteit bij laden en lossen.

Anssems GT-VT2 steunpoten
Anssems GT-VT3 deksel

Goed bereikbaar laadruim

Het deksel met gasveer opent gemakkelijk en sluit met het koord. Inlopen is mogelijk.

Gratis GT-VT3 brochure

De Anssems GT-VT3 brochure geeft een overzicht van alle GT-VT2, GT-VT3 en GT-VT4 kenmerken, accessoires en technische gegevens per model.

Brandstof besparend design

Veel transporteren tegen lage brandstofkosten. De Anssems GT-VT staat bekend om zijn maximale laadruimte en lage luchtweerstand. Door het lage eigen gewicht blijft er veel laadvermogen over.  De Anssems GT-VT’s zijn verkrijgbaar met 1 of 2 assen. Vanaf een baklengte van 301 cm. is dit model uitgevoerd met een tandemas. Informeer bij uw Anssems- dealer naar de mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen. Download alvast de gratis GT-VT brochure.

Laden en lossen

Standaard zijn alle Anssems GT-VT3 modellen voorzien van stalen steunpoten wat zeer comfortabel is tijdens het laden of lossen. Zowel de achterklep en deksel kunnen geopend worden zodat u tot voorin het laadruim van de aanhangwagen kunt lopen. De sterke aluminium achterklep heeft de volledige breedte van de laadbak. Geen randen dus. Bovendien is deze achterklep afneembaar. Er kan ook met een heftruck geladen worden. Aan de binnenzijde treft u het geïntegreerde bindrail aan op verschillende hoogtes. Hierin positioneert u eenvoudig de bindogen op iedere gewenste plaats zodat u uw lading veilig vast kunt zetten.

Veilig transport

Voor de gebruiker die extra veel volume afgesloten en veilig wenst te vervoeren ontwikkelde Anssems aanhangwagens de GT-VT3 gesloten wagen serie met oplooprem. De GT-VT3 heeft een strak uiterlijk gemaakt van aluminium en staal. De verlichting, neuswiel, handrem, assen, koppeling en oplooprem zijn van A-kwaliteit. De Anssems GT-VT is uitermate geschikt om een firmanaam of reclame aan te brengen. Ideaal voor bedrijven en (kleine) zelfstandigen maar ook voor muziekband of uw hobby.