GT- VT1 Bagagewagens

De ideale reispartner

Veel laadruimte
Onderhoudsvriendelijk
Lange levensduur
Anssems bagagewagen GT-VT1Anssems bagagewagen GT-VT1Anssems bagagewagen GT-VT1Anssems bagagewagen GT-VT1

Bindrail

In het geïntegreerde bindrail in de laadruimte, kunt u bindogen op elke gewenste positie plaatsen en de lading goed vastzetten.

Anssems bindogen in bindrail
Anssems GT chassis

Sterke constructie

De disselbenen van de GT bagagewagens lopen door tot de achterzijde van de aanhangwagen. Dit zorgt voor optimale vloerondersteuning.

Goed afsluitbaar

De deksel van de bagagewagen is door middel van twee sloten goed en veilig afsluitbaar.

Anssems GT-HT GT-VT1 slot
Anssems GT-HT GT-VT1 deksel

Deksel

Het deksel opent voorwaarts is gemakkelijk en licht te bedienen dankzij de sterke gasveren.

Dissel

De Anssems GT-VT1 bagagewagens met een breedte van 101 cm zijn voorzien van een rechte kokerdissel. De modellen met een breedte van 126 zijn voorzien van een V-dissel uit U-profiel.

Anssems GT-HT GT-VT1 dissels

Gratis GT-VT1 brochure

De Anssems GT-VT1 brochure geeft een compleet overzicht van alle GT-HT en GT-VT1 modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Goed bereikbare bagageruimte

De laadruimte van de Anssems GT-VT1 heeft een hoogte van 83 cm en is eenvoudig bereikbaar. Het deksel opent gemakkelijk dankzij de sterke gasveren. Ook het achterbord is te openen. De laadvloer is van sterk (watervast) multiplex en voorzien van antislip profiel. Door middel van de sloten sluit u de aanhangwagen veilig af.

Breed inzetbare bagagewagen

De bagagewagen GT-VT1 is zeer populair bij de particuliere als wel de zakelijke gebruiker. Zo is deze aanhangwagen naast hobby of vakantie ook prima in te zetten voor het werk. Gebruik deze bagagewagen om uw kampeerspullen mee te nemen op vakantie of om materialen voor uw werk te vervoeren. Een Anssems bagagewagen is onderhoudsvriendelijk en komt als beste uit de test. Informeer naar de aantrekkelijke prijzen bij de Anssems-dealer of ontvang de gratis brochure.

Duurzaam

De GT bagagewagens zijn opgebouwd uit staal, aluminium en duurzaam multiplex. De strakke afwerking van aluminium maakt de GT bagagewagen onderhoudsvriendelijk. Anssems gebruikt uitsluitend A-kwaliteit materialen en onderdelen. Zo heeft u beslist jarenlang plezier van uw Anssems bagagewagen!