GT-HT Bagagewagens

De ideale reispartner

Veel laadruimte
Onderhoudsvriendelijk
Lange levensduur

Sterke constructie

De disselbenen van de GT bagagewagens lopen door tot de achterzijde van de aanhangwagen. Dit zorgt voor optimale vloerondersteuning.

Anssems GT chassis
Anssems GT-HT GT-VT1 slot

Goed afsluitbaar

Het deksel is met dit slot goed en veilig afsluitbaar.

Zichtbaarheid

De verlichting aan voor -en achterzijde is helder en goed zichtbaar in het verkeer. De lange zijde is voorzien van duidelijke reflectoren.

Anssems GT-HT GT-VT1 verlichting
Anssems GT-HT GT-VT1 dissels

Dissel

De Anssems GT bagagewagens met een breedte van 101 cm zijn voorzien van een rechte kokerdissel. De modellen met een breedte van 126 zijn voorzien van een V-dissel uit U-profiel.

Bindrail

In het geïntegreerde bindrail, aan de binnenzijde van de laadbak, kunt u bindogen op elke gewenste plaats positioneren. Zo kunt u uw lading eenvoudig vastzetten.

Anssems GT-HT GT-VT1 bindrail

Gratis GT-HT brochure

De Anssems GT-HT brochure geeft een compleet overzicht van alle GT-HT en GT-VT1 modellen, kenmerken, accessoires en technische specificaties.

Goed bereikbaar bagageruim

De laadruimte van de Anssems GT-HT heeft een hoogte van 48 cm en is goed bereikbaar. Het deksel opent gemakkelijk dankzij de gasveren. Ook het achterbord is te openen. Zo is de laadruimte van deze compacte gesloten aanhangwagen optimaal bereikbaar. De laadvloer is van sterk (watervast) multiplex en voorzien van antislip profiel. Door middel van de sloten sluit u de aanhangwagen veilig af.

Breed inzetbare bagagewagen

De bagagewagen GT-HT is zeer populair bij de particuliere als ook de zakelijke gebruiker. Zo is deze aanhangwagen naast hobby of vakantie ook prima in te zetten voor het werk. Gebruik deze bagagewagen om uw kampeerspullen mee te nemen op vakantie of om materialen voor uw werk te vervoeren. Een Anssems bagagewagen is onderhoudsvriendelijk en komt als beste uit de test. Informeer naar de aantrekkelijke prijzen bij de Anssems-dealer of ontvang de gratis brochure.

Duurzaam

De GT bagagewagens zijn opgebouwd uit staal, aluminium en duurzaam multiplex. De strakke afwerking van aluminium maakt de GT bagagewagen onderhoudsvriendelijk. Anssems gebruikt uitsluitend A-kwaliteit materialen en onderdelen. Zo heeft u beslist jarenlang plezier van uw Anssems bagagewagen!