Anssems aanhangwagens met deksel

Sluit alles veilig af

Robuust
Onderhoudsvriendelijk
Anssems gesloten wagen GT-VT3 tandemas

Bescherm uw lading met een aluminium deksel

De Anssems gesloten wagens en bagagewagens zijn standaard uitgerust met een naar voren scharnierend aluminium deksel. Het deksel is voorzien van een slot, gasveren, trekkoord en een imperial die dienst kan doen als bindrail en tevens geschikt is voor het monteren van een rek voor uw fietsen, surfplank of dakkoffer. Met het deksel sluit u de lading veilig af en is deze beschermd tegen zon, wind en regen.
Bent u in het bezit van een Anssems GT-O bakwagen dan is het mogelijk om deze te voorzien van een aluminium deksel die aan de lange zijde of voorzijde kan scharnieren. Deze originele Anssems accessoire is compleet met bevestigingsmateriaal. Zoekt u meer bescherming dan een vlakzeil kan bieden? Informeer dan naar de deksel opties.

Voordelen van een deksel

  • Veilig het laadruim afsluiten.
  • Gemakkelijk te bedienen.
  • Beschermd tegen zon, wind en regen.
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
  • Geschikt voor fietsenrek of dakkkoffer.
  • Origineel Anssems product.

Een Anssems deksel kopen

Een Anssems dealer kan u helpen bij de aankoop van een Anssems bagagewagen of gesloten wagen. De dealer kan u ook adviseren over een Anssems deksel voor uw GT-O bakwagen.

Anssems brochures

Anssems heeft van elk type aanhangwagen een brochure met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires. In de brochure: ‘Bakwagens GT-O/GT-R’ leest u welke deksels er beschikbaar zijn voor de GT-O modellen.