PTH Excelente Paardentrailers

Comfortabel en veilig paardentransport

100% houtvrij
Brandstof besparend
Zeer lage entree
Anssems paardentrailer Excelente zilver-zwartAnssems paardentrailer Excelente witAnssems paardentrailer Excelente zwartAnssems paardentrailer Excelente zilvergrijs

Aerodynamica

Het unieke ontwerp heeft de beste aerodynamica, minimaal rijgeluid en laag brandstofverbruik.

Anssems PHT inloopklep

Inloopklep

De ruime PHT inloopklep met lage antislip-vloer vloer zorgen voor stres-vrij inlopen van het paard.

Zadelkamer

De zadelkamer met halsterhouders en zadeldragers is goed toegankelijk.

Anssems PHT zadelkamer
Anssems PHT borststangen bilstangen

Borst- en bilstang

De PHT paardentrailer beschikt over in hoogte verstelbare borst- en bilstang.

Achterzeildoek

Het PHT achterzeildoek met automatisch oprolmechanisme minimaliseert rijgeluiden.

Anssems PHT achterdoek

Gratis PHT Excelente leaflet

Anssems heeft een leaflet met daarin een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires van de PTH paardentrailers.

Veilig paardentransport

De Anssems paardentrailers met tandemas zijn sterk, duurzaam en 100% houtvrij. U vervoert uw paard comfortabel en veilig. De zeer lage toegang via de grote achterklep, de paardvriendelijke binnenverlichting plus antislipvloer zorgen voor een stressvrij transport van de paarden. De PHT aanhangwagen voor paarden is met de nieuwste polymeertechnologie gebouwd op een sterk chassis van gegalvaniseerd staal. Het unieke Anssems ontwerp zorgt voor optimale aerodynamica en laag brandstofverbruik.  De PHT is de ideale aanhangwagen voor uw paarden.

Complete paardentrailer uitrusting

De Anssems PHT paardentrailers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart-metallic en vallen in de gewichtsklasse van 2000 t/m 2300 kg. De tandemas met de wielen naast de bak zorgt voor comfortabel en stabiel rijgedrag. De Anssems PTH is zeer compleet uitgerust met: zwenkende en in hoogte verstelbare borst- en hekstangen, roterende afscheiding, paniekslot, niet verblindende binnenverlichting, kapramen aan twee zijdes, achterzeildoek met automatisch oprolmechanisme, buitenleuning voor paarden, achterklep met rubbervloer en klimlatten, optimale verlichting, rangeergrepen en automatisch inklapbaar steunwiel.

Duurzame paardentrailer

Anssems gebruikt uitsluitend A-kwaliteit materialen en onderdelen die in eigen huis zijn ontwikkeld. De PHT aanhangwagen voor paardentransport is opgebouwd uit staal en volpolyester en 100% houtvrij. Het robot gelaste PHT chassis uit stalen kokerprofielen is volbad thermisch gegalvaniseerd. De buiten- als binnenzijde van alle profielen zijn zo voorzien van een zinklaag. Roestvorming kan niet meer ontstaan. De polyestervloer met antislip en wanden zijn goed te reinigen en niet vatbaar voor rot. Een Anssems PHT paardentrailer is aantrekkelijk geprijsd, informeer bij uw Anssems-dealer naar de mogelijkheden.