PTH Excelente Paardentrailers

Comfortabel en veilig paardentransport

100% houtvrij
Brandstof besparend
Zeer lage entree
Anssems PTH Excelente WhiteAnssems PTH ExcelenteAnssems PTH ExcelenteAnssems PTH Excelente

Aerodynamica

Het unieke ontwerp heeft de beste aerodynamica, minimaal rijgeluid en laag brandstofverbruik.

Anssems PHT inloopklep

Inloopklep

De ruime PTH inloopklep met lage antislip-vloer vloer zorgen voor stres-vrij inlopen van het paard.

Zadelkamer

De zadelkamer met halsterhouders en zadeldragers is goed toegankelijk.

Anssems PHT zadelkamer
Anssems PHT borststangen bilstangen

Borst- en bilstang

De PTH paardentrailer beschikt over in hoogte verstelbare borst- en bilstang.

Achterzeildoek

Het PTH achterzeildoek met automatisch oprolmechanisme minimaliseert rijgeluiden.

Anssems PHT achterdoek

Gratis PTH Excelente brochure

In de Anssems PTH brochure vindt u een overzicht van alle kenmerken, specificaties en accessoires van de PTH paardentrailers.

Veilig paardentransport

U vervoert uw paard comfortabel en veilig met de Anssems PTH paardentrailer. De extreem lage toegang via de grote achterklep met antislip-rubber en klimlatten, in combinatie met de niet verblindend binnenverlichting zorgen voor een stressvrije instap. De Anssems paardentrailers zijn sterk, duurzaam en 100% houtvrij. De Anssems PTH trailer is met de nieuwste polyestertechnologie geproduceerd en heeft een glansgraad tot wel 98%. Het unieke Anssems-ontwerp zorgt voor optimale aerodynamica en een laag brandstofverbruik. De Anssems PTH is de ideale transportoplossing voor uw paarden.

Complete paardentrailer uitrusting

De Anssems PTH paardentrailers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart-metallic in de gewichtsklasse van 2000 en 2300 kg. De Anssems PTH is zeer compleet uitgerust met: zwenkende en in hoogte verstelbare borst- en bilstangen, paniekslot, niet verblindende binnenverlichting, klapramen aan twee zijdes, achterzeil met automatisch oprolmechanisme, robuuste stang aan buitenzijde, achterklep met rubbervloer en klimlatten, optimale verlichting, rangeergrepen en automatisch inklapbaar steunwiel. Ontvang de gratis brochure hier.

Duurzame paardentrailer

Anssems gebruikt uitsluitend A-kwaliteit materialen en onderdelen die veelal in eigen huis zijn ontwikkeld. De Anssems PTH paardentrailer is opgebouwd uit staal en volpolyester (100% houtvrij!). Het robot gelaste PTH chassis is volbad thermisch gegalvaniseerd. Roestvorming kan niet meer ontstaan. De polyestervloer met antislip en kunststof wanden zijn goed te reinigen en zijn ongevoelig voor aantasting door water of paardenurine. Bovendien is de Anssems PTH paardentrailer is aantrekkelijk geprijsd. Informeer bij uw Anssems-dealer naar de mogelijkheden.