Medax - plateauwagens met vakwerkchassis

Medax: extreem robuuste plateauwagens van Hulco met vakwerkchassis, houten antislipvloer met bindogen, aluminium borden neerklapbaar tot onder laadvloer, achterbord ondersteuning, uitneembare rongen en automatisch neerklapbaar neuswiel.

Medax plateauwagens

Gemaakt voor zeer intensief gebruik

Zeer sterk vakwerkchassis
Optimaal bereikbare laadvloer
Aluminium wanden
Hulco Medax tridemasHulco Medax tandemas

Laden en lossen

De wielen van de Medax zijn onder de laadvloer geplaatst, zo ontstaat er een extra brede laadvloer. De Medax borden draaien volledig weg onder de laadvloer wat laden en lossen aan 3 zijdes met een heftruck mogelijk maakt en schade voorkomt.

Medax laden met heftruck
Hulco Medax accessoires

Veel Medax accessoires

De Medax is al een breed inzetbare plateauwagen maar dankzij de accessoires nog breder inzetbaar. Populaire Medax accessoires zijn; het 80 cm. voorrek, de huif van 180 of 210 cm. hoog en de rijplaten in combinatie met de Medax lier.

Meer over de Medax

De Medax is een product van Hulco. Hulco Trailers is onderdeel van de Anssems-Groep. Meer informatie over de Hulco en de Medax plateauwagens vindt u op www.Hulco.eu

Hulco is onderdeel van de Anssems-Groep

Gratis Medax-brochure

De Medax-brochure van Hulco geeft een overzicht van alle Medax kenmerken, accessoires en technische gegevens per model.

De MEDAX kan alle uitdagingen aan

Professionals in heel Europa vertrouwen elke dag weer op de kwaliteit van de Medax en gebruiken deze tot het uiterste. De laadvloer wordt optimaal ondersteund door het vakwerkchassis uit kokerprofielen. De assen (tandemas of tridemas), wielen, oplooprem en neuswiel zijn van A- kwaliteit. De ingebouwde spansluitingen, de borden die wegvallen onder het laadoppervlak en de vele bindmogelijkheden maken de Medax tot de beste keuze voor professionals. Er zijn maar liefst 24 modellen (335 tot 611 cm laadvloerlengte) met een totaal draagvermogen van 2600 t/m 3500 kg. Zo is er altijd een Medax die past bij uw transportbehoefte.

MEDAX accessoires

Met een ruime keuze aan Medax accessoires richt u de Medax plateauwagen in op uw wensen. U kunt kiezen uit; steunpoten voor stabiliteit bij laden en lossen, rijplaten met opbergcassette voor het oprijden van voertuigen, lier met liersteun voor het optrekken van voertuigen, as-schokbrekers voor extra rijstabiliteit, reservewiel met –steun, contourverlichting, huif voor extra bescherming tijdens transport, voorrek voor meer bindmogelijkheden. De wanden en rongen van de Medax zijn eenvoudig te verwijderen, er ontstaat dan een volledig vlakke plateauwagen.

Duurzaam

Hulco gebruikt uitsluitend A-kwaliteit onderdelen die veelal in eigen huis zijn bedacht en geproduceerd. De Medax is opgebouwd uit staal, aluminium en duurzaam (watervast) multiplex. Het Medax vakwerkchassis is robot gelast uit stalen kokerprofielen die daarna volbad thermisch gegalvaniseerd zijn. De buiten- als binnenzijde van alle profielen zijn hierdoor voorzien van een zinklaag. Roestvorming kan niet meer ontstaan. Een Hulco trailer is aantrekkelijke geprijsd, informeer bij uw Hulco-dealer.