GT-VT2 Gesloten wagens

De oplossing voor veilig volumetransport

Laadruim hoogte 118 cm
Brede achterklep
Onderhoudsvriendelijk

Laadklep

De sterke aluminium laadklep is eenvoudig te (de)monteren. Handig voor de heftruck bij het laden of lossen.

Anssems GT-VT2 klep
Anssems GT-VT2 steunpoten

Steunpoten

Alle GT-VT2 gesloten wagens zijn voorzien van steunpoten. Ze geven stabiliteit bij laden en lossen.

Deksel

Het deksel met gasveer opent gemakkelijk en sluit met het koord. Inlopen is mogelijk.

Anssems GT-VT2 deksel open
Anssems GT-VT2 bindrail

Bindrail

Aan de binnenzijde van de wanden bevindt zich op verschillende hoogtes een geïntegreerde bindrail voor verplaatsbare bindogen.

Gratis GT-VT2 brochure

De Anssems GT-VT2 brochure geeft een overzicht van alle GT-VT2, GT-VT3 en GT-VT4 kenmerken, accessoires en technische gegevens per model.

Veilig vervoer

Voor de gebruiker die veel volume afgesloten en veilig wenst te vervoeren ontwikkelde Anssems aanhangwagens de GT-VT gesloten wagen serie met oplooprem. De GT-VT2 heeft een strak uiterlijk gemaakt van aluminium en staal. De verlichting, neuswiel, handrem, assen, koppeling en oplooprem zijn van A-kwaliteit. De Anssems GT-VT2 is uitermate geschikt om een firmanaam of reclame aan te brengen. Ideaal voor bedrijven, (kleine) zelfstandigen, muziekband, DJ’s of je hobby.

Lage luchtweerstand

Veel transporteren tegen lage brandstofkosten. De Anssems GT-VT staat bekend om zijn maximale laadruimte en lage luchtweerstand. Door het lage eigen gewicht blijft er veel laadvermogen over.  De Anssems GT-VT’s zijn verkrijgbaar met 1 of 2 assen. Vanaf een baklengte van 301 cm. is dit model uitgevoerd met een tandemas. Informeer bij uw Anssems- dealer naar de mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen. Ontvang alvast de gratis GT-VT brochure.

Laden en lossen

Standaard zijn alle Anssems GT-VT2 modellen voorzien van stalen steunpoten wat zeer comfortabel is tijdens het laden of lossen. Zowel de achterklep en deksel kunnen geopend worden zodat u tot voorin het laadruim van de aanhangwagen kunt lopen. De sterke aluminium achterklep heeft de volledige breedte van de laadbak. Geen randen dus. Bovendien is deze achterklep afneembaar. Er kan ook met een heftruck geladen worden. Aan de binnenzijde treft u het geïntegreerde bindrail aan op verschillende hoogtes. Hierin positioneert u eenvoudig de bindogen op iedere gewenste plaats zodat u uw lading veilig vast kunt zetten.